Delicate hjemmesko – Oceanview – 16/19

Brand

EAN

5712644022663

Forhandler

Original price was: 300 kr..Current price is: 150 kr..

Disse Delicate hjemmesko i Oceanview-design er perfekte til at holde dine fødder varme og komfortable. Velegnet til børn i størrelse 16/19. Opgrader dit hjemmetøj med disse bløde og behagelige hjemmesko i Oceanview-design. Bestil dem i dag og nyd komforten og stilen, de bringer til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100101702767 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Delicate hjemmesko – Oceanview – 16/19

Disse Delicate hjemmesko i Oceanview-design er perfekte til at holde dine fødder varme og komfortable. Med deres bløde og behagelige materiale er de ideelle til afslapning derhjemme. Disse hjemmesko er velegnede til børn i størrelse 16/19 og er designet med fokus på både stil og funktionalitet.

Bløde og behagelige materialer

Disse hjemmesko er lavet af blødt og behageligt materiale, der sikrer maksimal komfort til dine fødder. Du vil elske at have dem på, når du slapper af derhjemme eller går rundt i huset.

Oceanview-design

Det smukke Oceanview-design giver disse hjemmesko et unikt og stilfuldt udseende. Med deres flotte farver og mønster vil de tilføje et strejf af elegance til dit hjemmetøj.

Størrelse 16/19

Disse hjemmesko er velegnede til børn i størrelse 16/19. De er designet til at passe perfekt til små fødder og sikre optimal pasform og komfort.

  • Bløde og behagelige materialer
  • Oceanview-design med flotte farver og mønster
  • Velegnet til børn i størrelse 16/19
  • Perfekt til afslapning derhjemme

Opgrader dit hjemmetøj med disse Delicate hjemmesko i Oceanview-design. De vil holde dine fødder varme og behagelige, samtidig med at de tilføjer et stilfuldt touch til dit look. Bestil dem i dag og nyd komforten og stilen, de bringer til dit hjem.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.