Celosia glitter strømpebukser – Skyride – 100

Brand

EAN

5712644994342

Forhandler

Original price was: 170 kr..Current price is: 85 kr..

Opgrader dit outfit med vores Celosia glitter strømpebukser i Skyride-designet. Disse stilfulde strømpebukser er lavet af høj kvalitet og har en skinnende glimmer, der tilføjer et strejf af glamour til dit look. Perfekt til både festlige begivenheder og hverdagsbrug. Bestil dem i størrelse 100 i dag og tilføj et stilfuldt og glamourøst touch til dit outfit.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100456188534 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Celosia glitter strømpebukser – Skyride – 100

Skinnende og stilfulde strømpebukser med glimmer

Opgrader dit outfit med disse smukke Celosia glitter strømpebukser i Skyride-designet. Disse strømpebukser er perfekte til enhver lejlighed og tilføjer et strejf af glamour til dit look.

  • Høj kvalitet: Vores Celosia glitter strømpebukser er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og komfort.
  • Skinnende glimmer: Disse strømpebukser er prydet med smuk glimmer, der fanger lyset og giver dig en strålende effekt.
  • Stilfuldt design: Skyride-designet tilføjer et unikt og moderne touch til dine outfits. Det passer perfekt til både festlige begivenheder og hverdagsbrug.
  • Behagelig pasform: Vores strømpebukser er designet med fokus på komfort. De har en elastisk talje og strækbarhed, der sikrer en behagelig pasform hele dagen.
  • Størrelse 100: Disse strømpebukser er tilgængelige i størrelse 100, der passer til de fleste kropstyper.

Tilføj et strejf af glimmer til dit outfit med vores Celosia glitter strømpebukser i Skyride-designet. Bestil dem i dag og skab et stilfuldt og glamourøst look!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.