Doodle strømpebukser – Crystal Pink – 86/92

Brand

EAN

5712644988006

Forhandler

Original price was: 150 kr..Current price is: 75 kr..

Opdag vores charmerende Doodle strømpebukser i Crystal Pink – 86/92. Disse strømpebukser er perfekte til at tilføje et legende og farverigt touch til dit barns outfit. Køb dem i dag og lad dit barn udforske verden med stil og komfort!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100969487281 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Doodle strømpebukser – Crystal Pink – 86/92

Opdag vores charmerende Doodle strømpebukser i den fortryllende farve Crystal Pink. Disse strømpebukser er designet til børn i størrelsen 86/92 og er perfekte til at tilføje et legende og farverigt touch til dit barns outfit.

Produktbeskrivelse:

  • Materiale: Blød og strækbar bomuld
  • Farve: Crystal Pink
  • Størrelse: 86/92
  • Design: Doodle-mønster med sjove og farverige illustrationer
  • Komfortabel pasform: Elastisk talje og behagelig at have på hele dagen
  • Holdbar kvalitet: Fremstillet af slidstærkt materiale, der kan modstå leg og bevægelse

Disse Doodle strømpebukser er ideelle til både hverdag og festlige lejligheder. De tilføjer et strejf af legende personlighed til dit barns stil og er samtidig behagelige at have på. Den elastiske talje sikrer en god pasform, mens det bløde og strækbar bomuldsmateriale giver optimal komfort.

Med deres charmerende Doodle-mønster og farverige illustrationer vil disse Crystal Pink strømpebukser helt sikkert vække glæde hos dit barn. De er også en fantastisk gaveidé til andre små eventyrere.

Opgrader dit barns garderobe med disse skønne Doodle strømpebukser i Crystal Pink. Køb dem i dag og lad dit barn udforske verden med stil og komfort!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.