Janille kjole – Multi Flower AOP – 104

Brand

EAN

5713412607433

Forhandler

Original price was: 229 kr..Current price is: 115 kr..

Janille kjole – Multi Flower AOP – 104 er en smuk kjole med et farverigt blomsterprint. Den er perfekt til hverdag og festlige lejligheder og er designet til piger i størrelse 104. Kjolen er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer komfort og holdbarhed. Med sin moderne pasform og stilfulde look er den let at bevæge sig i. Style kjolen med sandaler til en afslappet dagligdags look eller med ballerinaer til en mere formel begivenhed. Tilføj denne smukke kjole til din lille piges garderobe i dag og lad hende stråle!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100822379568 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Janille kjole – Multi Flower AOP – 104

Denne Janille kjole i Multi Flower AOP er perfekt til din lille pige i størrelse 104. Kjolen er designet med et smukt blomsterprint, der tilføjer et farverigt og livligt udtryk. Den er ideel til både hverdag og festlige lejligheder.

Produktinformation:

  • Størrelse: 104
  • Design: Multi Flower AOP
  • Anledning: Hverdag og festlige lejligheder

Denne kjole er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer komfort og holdbarhed. Den har en behagelig pasform og er let at bevæge sig i. Kjolen har en rund halsudskæring og korte ærmer, der giver et moderne og stilfuldt look.

Med sin flotte blomsterprint vil denne kjole helt sikkert tiltrække opmærksomhed og skabe et smukt udseende. Den kan nemt styles med et par sandaler til en afslappet dagligdags look eller med ballerinaer til en mere formel begivenhed.

Janille kjolen i Multi Flower AOP er et fantastisk valg til din lille piges garderobe. Køb den i dag og lad hende stråle i denne smukke kjole!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.