Mininor Økologisk Stofbleer, Rose/heath

Brand

EAN

5710860102664

Forhandler

200 kr.

Mininor Økologiske Stofbleer, Rose/heath – Bæredygtige og bløde stofbleer til din baby. Holdbar og miljøvenlig bleløsning til dit barn. Praktiske og alsidige. Overlegen absorberingsevne. Let at rengøre og vedligeholde. Materiale: Økologisk bomuld. Farve: Rose/heath. Antal: Pakke med X stk. Størrelse: X cm x X cm. Investér i Mininor Økologiske Stofbleer i farven Rose/heath og giv dit barn den bedste og mest miljøvenlige bleoplevelse. Disse stofbleer er ikke kun gode for dit barns hud, men også for vores planet. Produktkategori: Stofbleer.

Køb her

Varenummer (SKU): 1939501821258771 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Mininor Økologiske Stofbleer, Rose/heath – Bæredygtige og bløde stofbleer til din baby

Holdbar og miljøvenlig bleløsning til dit barn

Mininor Økologiske Stofbleer i farven Rose/heath er den perfekte løsning til forældre, der ønsker en bæredygtig og skånsom ble til deres baby. Disse stofbleer er lavet af økologisk bomuld, hvilket gør dem både bløde og skånsomme mod dit barns sarte hud.

Praktiske og alsidige

Disse stofbleer er designet til at være alsidige og kan bruges på forskellige måder. De kan bruges som bleer, pusleunderlag, sutteklude eller som ekstra beskyttelse under amning. Deres alsidighed gør dem til et uundværligt tilbehør til enhver forælder.

Overlegen absorberingsevne

Mininor Økologiske Stofbleer er kendt for deres høje absorberingsevne. De kan absorbere store mængder væske, hvilket holder dit barn tørt og komfortabelt i længere tid. Deres effektive absorberingsevne gør dem ideelle til både dag- og natbrug.

Let at rengøre og vedligeholde

Disse stofbleer er nemme at rengøre og vedligeholde. De kan maskinvaskes, og jo mere de vaskes, jo blødere bliver de. Deres holdbarhed gør dem velegnede til gentagen brug, hvilket sparer både penge og miljøet.

Produktinformation:

  • Materiale: Økologisk bomuld
  • Farve: Rose/heath
  • Antal: Pakke med X stk.
  • Størrelse: X cm x X cm

Investér i Mininor Økologiske Stofbleer i farven Rose/heath og giv dit barn den bedste og mest miljøvenlige bleoplevelse. Disse stofbleer er ikke kun gode for dit barns hud, men også for vores planet.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.