Carly – Jeans – 21

Brand

EAN

5715243310889

Forhandler

Original price was: 599 kr..Current price is: 300 kr..

Carly – Jeans – 21: Moderne og komfortable jeans til enhver lejlighed. Stilfuldt design og perfekt pasform. Høj kvalitet og holdbarhed. Find den perfekte størrelse og pleje dine jeans korrekt. Tilføj disse fantastiske jeans til din garderobe i dag!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100130221964 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Carly – Jeans – 21: Moderne og komfortable jeans til enhver lejlighed

Carly – Jeans – 21 er det perfekte valg for dig, der ønsker moderne og komfortable jeans til enhver lejlighed. Disse jeans er designet med fokus på både stil og komfort, og de vil helt sikkert blive en favorit i din garderobe.

Stilfuldt design og perfekt pasform

Med Carly – Jeans – 21 får du et stilfuldt design, der passer til enhver anledning. Uanset om du skal på arbejde, ud at shoppe eller til en festlig begivenhed, vil disse jeans være et perfekt valg. Deres klassiske blå farve og flotte detaljer giver dem et moderne og tidløst udseende.

Den perfekte pasform er også en vigtig del af Carly – Jeans – 21. De er skåret til at sidde godt på kroppen og fremhæve dine bedste træk. Med deres strækbarhed og fleksibilitet vil du opleve en behagelig og fri bevægelse hele dagen.

Høj kvalitet og holdbarhed

Carly – Jeans – 21 er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer deres holdbarhed. Du kan være sikker på, at disse jeans vil holde sig flotte og behagelige i lang tid. Deres slidstærke egenskaber gør dem velegnede til daglig brug og sikrer, at de kan modstå almindelig slitage.

Størrelser og pleje

Carly – Jeans – 21 fås i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til din krop. Vi anbefaler, at du følger vores størrelsesguide for at vælge den rigtige størrelse til dig.

  • Materiale: 98% bomuld, 2% elastan
  • Vask: Maskinvask ved 30 grader
  • Undgå blegemiddel og tørretumbling
  • Strygning ved lav temperatur

Med Carly – Jeans – 21 får du moderne, komfortable og holdbare jeans, der passer til enhver lejlighed. Gør din garderobe mere stilfuld og tilføj disse fantastiske jeans til din samling i dag!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.