Carly – gold – 21

Brand

EAN

5715243567788

Forhandler

Original price was: 599 kr..Current price is: 300 kr..

Carly – guld – 21: En elegant og tidløs guldhalskæde lavet af ægte 21 karat guld. Perfekt til enhver lejlighed og kan bæres alene eller kombineres med andre halskæder. Høj kvalitet og holdbarhed med sikker karabinlås. Tilføj elegance til din stil i dag. Bestil Carly – guld – 21 nu og få en værdifuld tilføjelse til din smykkesamling.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100217288732 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Carly – guld – 21: En elegant og tidløs guldhalskæde

Carly – guld – 21 er en smuk og stilfuld guldhalskæde, der vil tilføje et strejf af elegance til enhver outfit. Denne halskæde er lavet af ægte 21 karat guld og er designet til at være tidløs og holdbar.

Produktinformation:

  • Materiale: Ægte 21 karat guld
  • Design: Tidløs og elegant
  • Længde: Justerbar for at passe til enhver hals
  • Lukning: Sikker karabinlås

Stilfuldt og alsidigt

Carly – guld – 21 er perfekt til enhver lejlighed. Den kan bæres alene som et enkeltstående smykke eller kombineres med andre halskæder for at skabe et unikt lag-på-lag look. Uanset om du skal til en formel begivenhed eller ønsker at tilføje lidt glamour til din hverdagsgarderobe, vil denne guldhalskæde være det perfekte valg.

Høj kvalitet og holdbarhed

Denne guldhalskæde er lavet af ægte 21 karat guld, hvilket sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Du kan være sikker på, at dette smykke vil bevare sin skønhed og glans i mange år fremover. Den sikre karabinlås holder kæden sikkert på plads, så du kan bære den med tillid og ro i sindet.

Tilføj et strejf af elegance til din stil med Carly – guld – 21. Bestil i dag og nyd dette tidløse smykke, der vil være en værdifuld tilføjelse til din smykkesamling.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.