Stavanger vinter overall – 9990 – 104

Brand

EAN

6438429864912

Forhandler

1.499 kr.

Hold dig varm og stilfuld med Stavanger vinter overallen. Vores Stavanger vinter overall er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer ultimativ varmeisolering. Den er vind- og vandafvisende og perfekt til udendørsaktiviteter som skiløb og snowboarding. Den er også praktisk og funktionel med justerbare stropper, lynlåse og lommer. Stavanger overallen er tilgængelig i en flot sort farve og har et stilfuldt design. Nyd vinteren uden at fryse med Stavanger vinter overallen. Perfekt til både hverdagsbrug og udendørsaktiviteter.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100526074390
Beskrivelse

Beskrivelse

Stavanger vinter overall – 9990 – 104

Hold dig varm og stilfuld med Stavanger vinter overallen

Stavanger vinter overallen er den perfekte løsning til at holde dig varm og beskyttet mod kulden i vintermånederne. Denne overall er designet med fokus på både funktionalitet og stil, så du kan se godt ud, mens du holder dig varm.

  • Ultimativ varme: Vores Stavanger vinter overall er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer optimal varmeisolering. Du kan være sikker på, at du forbliver varm og behagelig, selv i de koldeste vejrforhold.
  • Vind- og vandafvisende: Denne overall er designet til at modstå vind og vand, så du kan bevæge dig frit uden at bekymre dig om at blive våd eller kold. Perfekt til udendørsaktiviteter som skiløb, snowboarding eller vinterudflugter.
  • Praktisk og funktionel: Stavanger overallen er udstyret med praktiske funktioner som justerbare stropper, lynlåse og lommer, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen og opbevare dine værdigenstande sikkert.
  • Stilfuldt design: Udover at være funktionel er Stavanger overallen også stilfuld. Den er tilgængelig i en flot sort farve og har et moderne snit, der passer til enhver stil.

Med Stavanger vinter overallen kan du nyde vinteren uden at fryse. Denne overall er perfekt til både hverdagsbrug og udendørsaktiviteter og vil holde dig varm og stilfuld hele sæsonen.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.