Laalfa bukser – wet weather – 98

Brand

EAN

5715366976078

Forhandler

Original price was: 430 kr..Current price is: 215 kr..

Laalfa bukser i størrelse 98 er perfekte til vådt vejr. Disse vandafvisende og holdbare bukser med justerbar elastik i taljen og elastiske ankler er ideelle til udendørs leg og eventyr. Størrelse 98 passer til børn i alderen 2-3 år. Køb dem nu og lad dit barn nyde udendørsaktiviteter i regnvejr!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100079961097 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Laalfa bukser – vådt vejr – 98

Laalfa bukser i størrelse 98 er perfekte til vådt vejr. Disse bukser er designet til at holde dit barn tørt og komfortabelt, uanset vejret. Med deres vandafvisende egenskaber og holdbare materiale er de ideelle til udendørs leg og eventyr.

Vandafvisende og holdbare

Laalfa bukserne er lavet af vandafvisende materiale, der effektivt beskytter dit barn mod regn og fugt. Dette gør dem velegnede til udendørs aktiviteter som leg i regnen eller gåture i vådt vejr. Bukserne er også holdbare og kan modstå slid og strabadser, så dit barn kan bevæge sig frit uden at bekymre sig om at ødelægge dem.

Komfortabel pasform

Med deres behagelige pasform og justerbare elastik i taljen sikrer Laalfa bukserne optimal komfort for dit barn. De er lette at tage på og af, hvilket gør dem praktiske til daglig brug. Bukserne har også elastiske ankler, der holder dem på plads og forhindrer vand i at trænge ind.

Størrelse 98

Disse Laalfa bukser er i størrelse 98, hvilket passer til børn i alderen 2-3 år. Vi anbefaler altid at tjekke størrelsesguiden for at sikre den perfekte pasform til dit barn.

  • Vandafvisende og holdbare
  • Komfortabel pasform med justerbar elastik i taljen
  • Elastiske ankler forhindrer vand i at trænge ind
  • Størrelse 98 passer til børn i alderen 2-3 år

Med Laalfa bukserne i størrelse 98 kan dit barn nyde udendørs leg og eventyr, selv i vådt vejr. De er både praktiske og stilfulde, og vil være en pålidelig følgesvend til dit barns udendørsaktiviteter.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.