Vesi regnjakke – blue sky – 98

Brand

EAN

6438429682974

Forhandler

Original price was: 349 kr..Current price is: 175 kr..

Vesi regnjakke – blue sky – 98 er en stilfuld og holdbar regnjakke i blå himmelfarve. Den er vandtæt og åndbar, hvilket holder dig tør og komfortabel i vådt vejr. Den er også let og behagelig at have på, og dens stilfulde design inkluderer justerbare stropper og lynlåslukning. Denne regnjakke er alsidig og egnet til udendørs aktiviteter året rundt. Investér i Vesi regnjakke – blue sky – 98 i dag og vær klar til at tage imod regnen med stil og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100028515218 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Vesi regnjakke – blue sky – 98

Hold dig tør og stilfuld med Vesi regnjakke i blå himmel farve

Med Vesi regnjakke – blue sky – 98 kan du være sikker på at holde dig tør og beskyttet mod regnen, samtidig med at du ser godt ud. Denne regnjakke er designet til børn i størrelse 98 og er perfekt til udendørs aktiviteter i vådt vejr.

  • Vandtæt og åndbar: Vesi regnjakke er lavet af høj kvalitet vandtæt materiale, der holder dig tør i selv de mest regnfulde forhold. Samtidig tillader den åndbarhed, så du ikke føler dig klam og fugtig indeni.
  • Holdbar og let: Denne regnjakke er lavet til at modstå slid og holde i lang tid. Samtidig er den let og behagelig at have på, så den ikke begrænser dine bevægelser.
  • Stilfuldt design: Vesi regnjakke – blue sky – 98 har en flot blå himmel farve, der skiller sig ud. Den har også justerbare stropper og lynlås lukning for en perfekt pasform og nem brug.
  • Allsidig: Uanset om du skal på skovtur, lege i haven eller gå i skole, er Vesi regnjakke den ideelle følgesvend. Den kan bruges året rundt og beskytter dig mod regnen i enhver sæson.

Investér i Vesi regnjakke – blue sky – 98 i dag og vær klar til at tage imod regnen med stil og komfort. Bestil nu og få en pålidelig regnjakke, der holder dig tør og ser godt ud.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.