Baby Bottle Sleeve Large Sage

Brand

EAN

5713795247264

Forhandler

Original price was: 80 kr..Current price is: 48 kr..

Baby Bottle Sleeve Large Sage – Beskyttelse og stil til din babys flaske. Beskytter din babys flaske mod stød, varme og kulde. Stilfuldt design i smuk sagegrøn farve. Passer til de fleste standardflasker. Praktisk lynlåslukning for nem adgang. Nem at rengøre og vedligeholde. Perfekt til daglig brug og på farten. Kategori: Sutteflasker.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275101948307144 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Baby Bottle Sleeve Large Sage – Beskyttelse og stil til din babys flaske

Denne Baby Bottle Sleeve Large Sage er den perfekte løsning til at beskytte din babys flaske mod stød, varme og kulde. Med sit stilfulde design og praktiske funktioner er denne flaskeærme et must-have tilbehør til enhver forælder.

Hold din babys flaske sikker og isoleret

Denne flaskeærme er designet til at give optimal beskyttelse til din babys flaske. Den er lavet af holdbart materiale, der absorberer stød og beskytter flasken mod utilsigtet tab eller skader. Ærmen fungerer også som en isolator, der holder flaskens indhold varmt eller koldt i længere tid.

Stilfuldt og praktisk design

Med sin smukke sagegrønne farve og moderne udseende tilføjer denne flaskeærme et strejf af stil til din babys udstyr. Den er designet til at passe perfekt til de fleste standardflasker og har en praktisk lynlåslukning, der gør det nemt at tage flasken ud og sætte den i ærmen.

Nem at rengøre og vedligeholde

Denne flaskeærme er let at rengøre og vedligeholde. Den kan nemt tørres af med en fugtig klud eller vaskes i hånden, hvilket gør det praktisk for travle forældre.

Perfekt til daglig brug og på farten

Uanset om du er hjemme eller på farten, er denne flaskeærme ideel til daglig brug. Den beskytter ikke kun din babys flaske, men gør det også nemt at identificere flasken i en travl børnehave eller på udflugter.

  • Beskytter din babys flaske mod stød, varme og kulde
  • Stilfuldt design i smuk sagegrøn farve
  • Passer til de fleste standardflasker
  • Praktisk lynlåslukning for nem adgang
  • Nem at rengøre og vedligeholde
  • Perfekt til daglig brug og på farten

Med Baby Bottle Sleeve Large Sage kan du give din baby en flaske, der er både beskyttet og stilfuld. Gør hverdagen lettere med denne praktiske og trendy flaskeærme.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.