MAM Flaskerenser Soft Brush – Non Scratch

Brand

EAN

7392855141070

Forhandler

100 kr.

MAM Flaskerenser Soft Brush – Non Scratch: Effektiv og skånsom rengøring til dine flasker. Denne MAM flaskerenser er specielt designet til at give en grundig rengøring uden at ridse eller beskadige dine flasker. Velegnet til brug med forskellige typer flasker, herunder plastik- og glasflasker. Nem at bruge og rengøre. Opnå høj hygiejnestandard og sikkerhed for dit barn. Bestil i dag og nyd fordelene ved en grundig og skånsom rengøring. Kategori: Sutteflasker.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500040963344 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

MAM Flaskerenser Soft Brush – Non Scratch: Effektiv og skånsom rengøring til dine flasker

Den MAM Flaskerenser Soft Brush er den perfekte løsning til at holde dine flasker rene og hygiejniske. Med dens bløde børstehår og skånsomme design kan du nemt og effektivt fjerne madrester og bakterier fra dine flasker.

Effektiv rengøring uden ridser

Denne MAM flaskerenser er specielt designet til at give en grundig rengøring uden at ridse eller beskadige dine flasker. De bløde børstehår fjerner effektivt madrester og snavs, samtidig med at de skåner flaskens overflade.

Skånsom mod flaskematerialer

MAM Flaskerenser Soft Brush er velegnet til brug med forskellige typer flasker, herunder plastik- og glasflasker. Den er skånsom mod materialerne og sikrer, at dine flasker forbliver i god stand.

Nem at bruge og rengøre

Denne flaskerenser er nem at bruge og rengøre. Det ergonomiske håndtag giver et godt greb, og børstehovedet kan nemt nå alle hjørner og kanter af flasken. Efter brug kan den let skylles og rengøres for at opretholde optimal hygiejne.

Hold dine flasker rene og sikre

Med MAM Flaskerenser Soft Brush kan du være sikker på, at dine flasker er rene og fri for bakterier. Dette er vigtigt for at sikre dit barns sundhed og sikkerhed. Ved at bruge denne flaskerenser kan du opretholde en høj hygiejnestandard og minimere risikoen for infektioner.

  • Effektiv og skånsom rengøring til flasker
  • Bløde børstehår fjerner madrester og snavs
  • Skånsom mod forskellige flaskematerialer
  • Nem at bruge og rengøre
  • Opnå høj hygiejnestandard og sikkerhed for dit barn

Med MAM Flaskerenser Soft Brush kan du nemt og effektivt holde dine flasker rene og sikre. Bestil i dag og nyd fordelene ved en grundig og skånsom rengøring.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.