2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker 260 ml. – Tiger

Brand

EAN

7392855121140

Forhandler

150 kr.

Opdag den perfekte løsning til at reducere kolik og ubehag hos din baby med 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker på 260 ml. i en sød tigerdesign. Disse sutteflasker er designet til at give en behagelig og luftfri fodring, samtidig med at de minimerer risikoen for koliksymptomer hos din lille skat. Investér i 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker på 260 ml. i en sød tigerdesign for at sikre en behagelig og luftfri fodring, samtidig med at du reducerer risikoen for kolik og ubehag hos din baby. Disse praktiske sutteflasker er lette at rengøre og har en kapacitet, der passer til både små og større måltider. Forkæl din baby med et charmerende tigerdesign, der vil bringe smil på både babyens og dine læber.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500088396757 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker 260 ml. – Tiger

Opdag den perfekte løsning til at reducere kolik og ubehag hos din baby med 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker på 260 ml. i en sød tigerdesign. Disse sutteflasker er designet til at give en behagelig og luftfri fodring, samtidig med at de minimerer risikoen for koliksymptomer hos din lille skat.

Reduktion af kolik og ubehag

  • De innovative Anti-Colic ventiler på disse sutteflasker hjælper med at forhindre luftindtag under fodringen, hvilket minimerer risikoen for kolik og ubehag hos din baby.
  • Luftboblerne bevæger sig væk fra mælken og ind i flaskens bund, hvilket sikrer en jævn og kontinuerlig strøm af mælk uden luftindeslutninger.

260 ml. kapacitet og praktisk design

  • Disse sutteflasker har en kapacitet på 260 ml., hvilket gør dem ideelle til både små og større måltider.
  • De er lette at rengøre og kan nemt skilles ad i få dele, hvilket gør dem praktiske og hygiejniske.

Sødt tigerdesign

  • Denne pakke indeholder 2 stk. sutteflasker med et charmerende tigerdesign, der vil glæde både baby og forældre.
  • Flaskerne er fremstillet af BPA-fri materialer og er sikre at bruge for din baby.

Investér i 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker på 260 ml. i en sød tigerdesign for at sikre en behagelig og luftfri fodring, samtidig med at du reducerer risikoen for kolik og ubehag hos din baby. Disse praktiske sutteflasker er lette at rengøre og har en kapacitet, der passer til både små og større måltider. Forkæl din baby med et charmerende tigerdesign, der vil bringe smil på både babyens og dine læber.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.