2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker 260 ml.

Brand

EAN

7392855121140

Forhandler

140 kr.

Køb 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker 260 ml til din baby. Reducer kolik og luft i maven. Ergonomisk designet og let at rengøre. BPA-fri og sikker. Ideel til måltider undervejs.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500041898804 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker 260 ml – Reducerer kolik og luft i maven hos din baby

Med 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker på 260 ml kan du give din baby den bedste pleje og komfort under måltiderne. Disse sutteflasker er specielt designet til at reducere kolik og luft i maven, hvilket kan hjælpe med at forhindre ubehag og gråd hos din lille én.

Fordele ved MAM Anti-Colic sutteflasker:

  • Reducerer kolik og luft i maven hos din baby
  • Skånsom og behagelig for dit barn
  • 260 ml kapacitet – ideel til måltider undervejs
  • Let at rengøre og samle
  • BPA-fri og sikker for dit barn

Med MAM Anti-Colic sutteflaskerne kan du være sikker på, at dit barn får en behagelig og rolig spiseoplevelse uden ubehagelige maveproblemer. Flaskerne er designet med en unik ventilationsmekanisme, der reducerer luftindtaget under sutteprocessen, hvilket mindsker risikoen for kolik og oppustethed.

Disse sutteflasker er også ergonomisk designet med en bred åbning, der gør det nemt at fylde og rengøre flasken. De er fremstillet af BPA-fri materialer og er derfor sikre for dit barn at bruge.

Investér i 2 stk. MAM Anti-Colic sutteflasker på 260 ml i dag og giv din baby den bedste start på måltiderne. Reducer kolik og luft i maven for en mere behagelig spiseoplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.