Mumi anti colic sutteflaske

Brand

EAN

7330786063399

Forhandler

80 kr.

Mumi anti colic sutteflaske – Reducerer kolik og ubehag hos din baby. Denne innovative sutteflaske med anti-kolik teknologi og ergonomisk design giver en behagelig fodringsoplevelse. Nem at rengøre og fremstillet af BPA-fri materialer. Perfekt til at reducere kolik og ubehag hos din baby. Køb den i dag og forkæl din baby!

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500041892105 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Mumi anti colic sutteflaske – Reducerer kolik og ubehag hos din baby

Den Mumi anti colic sutteflaske er designet til at hjælpe med at reducere kolik og ubehag hos din baby under fodring. Med sin innovative anti-kolik teknologi og ergonomiske design er denne sutteflaske perfekt til at give din baby en behagelig og rolig fodringsoplevelse.

Reducerer kolik og ubehag

Denne Mumi sutteflaske er specielt designet til at reducere kolik og ubehag hos din baby. Den har en unik anti-kolik ventil, der hjælper med at forhindre luft i at komme ind i maven under fodring. Dette kan bidrage til at reducere symptomer som mavesmerter, gas og gråd.

Ergonomisk design

Sutteflasken er ergonomisk designet med en behagelig form, der passer godt i både din og din babys hånd. Den har også en blød og fleksibel sut, der efterligner brystvorten og giver en naturlig følelse under fodring.

Nem at rengøre

Denne Mumi sutteflaske er nem at rengøre takket være dens aftagelige dele og brede åbning. Du kan nemt skille flasken ad og rengøre den grundigt for at sikre optimal hygiejne til din baby.

Holdbar og sikker

Sutteflasken er fremstillet af BPA-fri materialer af høj kvalitet, der er sikre for din baby at bruge. Den er også holdbar og modstandsdygtig over for stød, hvilket gør den velegnet til daglig brug.

  • Reducerer kolik og ubehag hos din baby
  • Innovativ anti-kolik teknologi
  • Ergonomisk design for behagelig fodring
  • Nem at rengøre med aftagelige dele og bred åbning
  • BPA-fri og holdbar konstruktion

Med Mumi anti colic sutteflasken kan du give din baby en behagelig og rolig fodringsoplevelse samtidig med at du reducerer kolik og ubehag. Forkæl din baby med denne innovative sutteflaske i dag!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.