Done by Deer Aktivitets Tæppe, Dark Blue – aktivitets legetøj – Legekammeraten.dk

Brand

EAN

5712643406228

Forhandler

Original price was: 879 kr..Current price is: 559 kr..

Done by Deer Aktivitets Tæppe i mørkeblå – Stimulerende og underholdende aktivitets legetøj til babyer. Fremmer motoriske færdigheder og sensorisk udvikling. Lavet af høj kvalitet og sikre materialer. Køb det hos Legekammeraten.dk.

Køb her

Varenummer (SKU): 5775600267630234 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Aktivitets Tæppe til Babyer – Gør legen sjovere og udviklende

Det Done by Deer Aktivitets Tæppe i mørkeblå er det perfekte legetøj til at stimulere og underholde din baby. Med et væld af sjove og lærerige aktiviteter er dette tæppe designet til at fremme din babys motoriske færdigheder og sensoriske udvikling.

Hold din baby underholdt og stimuleret

Dette Aktivitets Tæppe er fyldt med spændende elementer, der vil fange din babys opmærksomhed og holde dem underholdt i timevis. Med farverige teksturer, bløde stofdyr, spejle og raslelyde vil din baby elske at udforske og lege på dette tæppe.

Fremmer motoriske færdigheder og sensorisk udvikling

Done by Deer Aktivitets Tæppe er designet til at hjælpe din baby med at udvikle deres motoriske færdigheder og stimulere deres sanser. De forskellige aktiviteter på tæppet, såsom at gribe efter legetøj, føle forskellige teksturer og lytte til raslelyde, vil hjælpe med at styrke din babys finmotorik og sensoriske opfattelse.

Høj kvalitet og sikkerhed

Dette Aktivitets Tæppe er lavet af materialer af høj kvalitet, der er sikre for din baby at lege med. Det er blødt og behageligt at ligge på og er nemt at rengøre. Tæppet er også designet med sikkerhed i tankerne og opfylder alle gældende sikkerhedsstandarder.

  • Stimulerende og underholdende aktivitets tæppe til babyer
  • Fremmer motoriske færdigheder og sensorisk udvikling
  • Fyldt med farverige teksturer, bløde stofdyr, spejle og raslelyde
  • Lavet af materialer af høj kvalitet og sikre for babyer
  • Nem at rengøre og opfylder alle sikkerhedsstandarder

Med Done by Deer Aktivitets Tæppe kan du give din baby en sjov og udviklende legeoplevelse. Køb det i dag hos Legekammeraten.dk og se din baby udforske og lære gennem leg!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.