Babymassage sæt med stableklodser 15 stk

Brand

EAN

5707594036488

Forhandler

290 kr.

Opdag glæden ved babymassage med dette komplette babymassage sæt med 15 stk. stableklodser. Perfekt til at skabe en beroligende og stimulerende oplevelse for din baby. Inkluderer stableklodser i forskellige farver og former, babymassageolie og en letforståelig guide til babymassage. Styrk båndet mellem dig og din baby, berolig og afstress din baby, forbedr søvnkvaliteten og fremm sund vækst og udvikling. Stimuler din babys sanser og motoriske færdigheder. Brug den medfølgende guide til babymassage og den bløde babymassageolie. Skab en beroligende og stimulerende oplevelse for din baby med dette babymassage sæt med 15 stk. stableklodser. Giv din baby den bedste start på livet med regelmæssig babymassage. Babylegetøj.

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100847438327 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Babymassage sæt med stableklodser 15 stk.

Opdag glæden ved babymassage med dette komplette babymassage sæt med 15 stk. stableklodser. Dette sæt er perfekt til at skabe en beroligende og stimulerende oplevelse for din baby.

Hvad er inkluderet i sættet?

  • 15 stk. stableklodser i forskellige farver og former
  • En blød og behagelig babymassageolie
  • En letforståelig guide til babymassage

Hvordan kan dette sæt gavne min baby?

Babymassage er en fantastisk måde at styrke båndet mellem dig og din baby. Det kan hjælpe med at berolige og afstresse din baby, forbedre søvnkvaliteten og fremme sund vækst og udvikling. Ved at bruge de medfølgende stableklodser kan du også stimulere din babys sanser og motoriske færdigheder.

Hvordan bruger jeg dette babymassage sæt?

Start med at læse den medfølgende guide til babymassage for at lære de grundlæggende teknikker. Vælg en behagelig og rolig tid, hvor din baby er vågen og afslappet. Brug den bløde babymassageolie til at massere din baby med blide og rolige bevægelser. Du kan også bruge de forskellige stableklodser til at stimulere din babys sanser og motoriske færdigheder under massagen.

Skab en beroligende og stimulerende oplevelse for din baby med dette babymassage sæt med 15 stk. stableklodser. Giv din baby den bedste start på livet med regelmæssig babymassage.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.