Regntøj – Taupe – 128

Brand

EAN

5715202569235

Forhandler

699 kr.

Regntøj i farven taupe i størrelse 128. Vandtæt og åndbar. Holdbart og slidstærkt materiale. Justérbar hætte og elastiske manchetter. Reflekterende detaljer. Lynlås og trykknapper foran. Perfekt til udendørsaktiviteter. Køb i dag og vær forberedt på regnvejr!

Køb her

Varenummer (SKU): 4275100092270992 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Regntøj – Taupe – 128

Regntøj i farven taupe i størrelse 128 er det perfekte valg til at holde dit barn tørt og beskyttet under regnvejr. Dette regntøj er designet med fokus på både funktionalitet og stil, og er ideelt til udendørsaktiviteter som skole, leg og fritid.

Egenskaber:

  • Vandtæt og åndbar
  • Holdbart og slidstærkt materiale
  • Justérbar hætte og elastiske manchetter for optimal pasform
  • Reflekterende detaljer for øget synlighed og sikkerhed
  • Lynlås og trykknapper foran for nem påklædning

Spørgsmål og svar:

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Dette regntøj er i størrelse 128, hvilket passer til børn med en højde på ca. 128 cm. Vi anbefaler at måle dit barns højde for at sikre den rette pasform.

Er regntøjet vandtæt?

Ja, regntøjet er vandtæt og holder dit barn tørt under regnvejr. Det er lavet af et vandafvisende materiale og har tapede sømme for at forhindre vand i at trænge igennem.

Kan regntøjet bruges om vinteren?

Regntøjet er primært designet til at beskytte mod regn og er ikke isoleret til brug i koldt vejr. Vi anbefaler at kombinere det med varmt tøj under kolde vejrforhold.

Hvordan vedligeholder jeg regntøjet?

Regntøjet kan rengøres ved at følge vaskeanvisningerne på produktet. Vi anbefaler at bruge mildt vaskemiddel og undgå skyllemidler, da det kan påvirke regntøjets vandafvisende egenskaber.

Med regntøj i farven taupe kan dit barn bevæge sig frit og komfortabelt uden at blive vådt. Køb regntøj i størrelse 128 i dag og vær forberedt på regnvejrsdage!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.