Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK – Legekammeraten.dk

Brand

Forhandler

Original price was: 200 kr..Current price is: 99 kr..

Opdater din undertøjssamling med Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK fra Legekammeraten.dk. Disse stilfulde og komfortable trusser er perfekte til enhver stil og passer til både hverdagsbrug og specielle anledninger. Med deres høj kvalitet, bløde materiale og elastiske linning får du en behagelig pasform og lang holdbarhed. Vælg mellem farverne REDHOT og BLACK og variér dit look efter humør og stil. Opgrader din undertøjssamling i dag og føl dig stilfuld og komfortabel hele dagen!

Køb her

Varenummer (SKU): 5775601276736248 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK – Legekammeraten.dk

Opdater din undertøjssamling med Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK

Er du på udkig efter stilfuldt og komfortabelt undertøj? Så er Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK det perfekte valg for dig. Disse trusser er designet med fokus på både stil og komfort, og vil give dig en selvsikker og behagelig følelse hele dagen.

Med denne 2-pak får du to forskellige farver – REDHOT og BLACK – så du kan variere dit look efter humør og stil. Trusserne er lavet af høj kvalitet og blødt materiale, der sikrer en behagelig pasform og lang holdbarhed.

Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK er perfekte til både hverdagsbrug og specielle anledninger. De har en klassisk og tidløs design, der passer til enhver stil. Med deres elastiske linning og gode pasform vil du føle dig godt tilpas hele dagen.

  • 2-pak trusser fra Calvin Klein
  • Farver: REDHOT og BLACK
  • Høj kvalitet og blødt materiale
  • Klassisk og tidløst design
  • Elastisk linning for god pasform

Opgrader din undertøjssamling med Calvin Klein 2-pak Trusser REDHOT/BLACK fra Legekammeraten.dk i dag. Gør dig klar til at føle dig stilfuld og komfortabel hele dagen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.