That´s Mine svøb – Flores Red

Brand

EAN

5713846011189

Forhandler

150 kr.

Opdag det smukke That´s Mine svøb i Flores Red. Perfekt til at holde din baby varm og tryg. Lavet af blødt og åndbart bomuld. Måler 80×100 cm. Elegant og tidløst design med diskret mønsterdetalje. Let at folde og bære med dig. Kan maskinvaskes ved lav temperatur. Skab en varm og indbydende atmosfære for din baby med That´s Mine svøb – Flores Red. Perfekt til babytæpper og stofbleer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500320761170 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

That´s Mine svøb – Flores Red

Opdag det smukke That´s Mine svøb i Flores Red, der er perfekt til at holde din baby varm og tryg. Dette svøb er designet med omtanke og kærlighed, og det er ideelt til at skabe en hyggelig atmosfære for din lille engel.

Produktbeskrivelse:

  • Materiale: Svøbet er lavet af blødt og åndbart bomuld, der sikrer komfort og varme til din baby.
  • Størrelse: Svøbet måler 80×100 cm, hvilket giver tilstrækkelig plads til at pakke din baby ind.
  • Design: Flores Red-designet er enkelt og elegant med et smukt blomstermønster i røde nuancer. Det tilføjer en sød og stilfuld touch til enhver babyvugge eller seng.
  • Brugervenlighed: Svøbet er let at folde og bære med dig, hvilket gør det praktisk til brug både derhjemme og på farten.
  • Vask og pleje: Det anbefales at vaske svøbet ved lav temperatur og undgå brug af blegemiddel for at bevare farverne og kvaliteten.

Med That´s Mine svøb – Flores Red kan du skabe en varm og indbydende atmosfære for din baby. Forkæl din lille skat med dette bløde og stilfulde svøb, der er perfekt til både daglig brug og som en sød gaveidé.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.