Økologisk svøb fra Gamcha – Clowns

Brand

EAN

5712751310530

Forhandler

170 kr.

Økologisk svøb fra Gamcha – Clowns er det perfekte valg til dit barns komfort og velvære. Med et sjovt og farverigt cirkusklown-motiv er dette svøb både underholdende og funktionelt. Det økologiske svøb er lavet af naturlige materialer og er sikkert for dit barn og godt for miljøet. Det er perfekt til at holde din baby varm og tryg, både derhjemme og på farten. Svøbet kan også bruges som et ammetæppe, pusleunderlag eller som en hyggelig legetæppe. Forkæl dit barn med dette økologiske svøb i dag! Ideelt til babytæpper og stofbleer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500050165200 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Økologisk svøb fra Gamcha – Clowns

Det økologiske svøb fra Gamcha – Clowns er det perfekte valg til dit barns komfort og velvære. Med et sjovt og farverigt cirkusklown-motiv er dette svøb både underholdende og funktionelt. Lad os besvare nogle af de spørgsmål, du måtte have om dette produkt:

Hvad er et økologisk svøb?

Et økologisk svøb er lavet af naturlige materialer, der er dyrket uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider. Det betyder, at det er sikkert for dit barn og godt for miljøet. Gamcha – Clowns svøbet er fremstillet af økologisk bomuld af høj kvalitet, der er blødt og åndbart.

Hvordan kan dette svøb gavne mit barn?

Dette svøb tilbyder en række fordele for dit barn. Det er perfekt til at holde din baby varm og tryg, både derhjemme og på farten. Det bløde stof føles behageligt mod huden og kan hjælpe med at berolige dit barn under søvn eller hvile. Svøbet kan også bruges som et ammetæppe, pusleunderlag eller som en hyggelig legetæppe.

Hvordan vedligeholder jeg dette svøb?

For at bevare svøbets kvalitet anbefales det at vaske det i koldt vand med skånsomt vaskemiddel. Undgå brug af blegemiddel og tørretumbling, da dette kan beskadige stoffet. Hæng det i stedet til tørre på en tørresnor eller fladt på en ren overflade.

Hvad er dimensionerne på dette svøb?

  • Længde: 120 cm
  • Bredde: 80 cm

Det økologiske svøb fra Gamcha – Clowns er det ideelle valg til forældre, der ønsker det bedste for deres barn. Med dets bløde og naturlige materialer samt det sjove cirkusklown-motiv vil dette svøb skabe glæde og komfort for dit barn. Forkæl dit barn med dette økologiske svøb i dag!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.