Bright Starts Elefant Spejl

Brand

Forhandler

230 kr.

Opdag Bright Starts Elefant Spejl – Perfekt til Autostole. Med Bright Starts Elefant Spejl kan du give dit barn en underholdende og sikker køretur i autostolen. Dette spejl er specielt designet til at holde dit barn underholdt og samtidig give dig mulighed for at holde øje med dem under kørslen. Hold dit barn underholdt og trygt med farverige motiver og indbyggede legetøjsfunktioner. Sikkerhed er i fokus med brudsikre materialer og en stabil fastgørelse. Skab en sjov og sikker køretur med Bright Starts Elefant Spejl.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300001241213 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bright Starts Elefant Spejl – Autostole

Opdag Bright Starts Elefant Spejl – Perfekt til Autostole

Med Bright Starts Elefant Spejl kan du give dit barn en underholdende og sikker køretur i autostolen. Dette spejl er specielt designet til at holde dit barn underholdt og samtidig give dig mulighed for at holde øje med dem under kørslen.

Hold dit barn underholdt og trygt

Bright Starts Elefant Spejl er udstyret med farverige og sjove motiver, der vil fange dit barns opmærksomhed. Det er let at fastgøre til bagsædet af bilen og kan justeres i forskellige vinkler for optimal synlighed. Dit barn vil elske at se deres eget spejlbillede og lege med de indbyggede legetøjsfunktioner.

Sikkerhed i fokus

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde dit barn sikkert under kørslen. Bright Starts Elefant Spejl er designet med fokus på sikkerhed. Det er lavet af holdbare materialer, der er nemme at rengøre. Spejlet er også brudsikkert og har en stabil fastgørelse, så det forbliver sikkert på plads under kørslen.

Nøglefunktioner:

  • Farverigt og underholdende design
  • Justerbar vinkel for optimal synlighed
  • Indbyggede legetøjsfunktioner
  • Let at fastgøre til bagsædet af bilen
  • Brudsikkert og holdbart materiale
  • Nem at rengøre

Skab en sjov og sikker køretur med Bright Starts Elefant Spejl

Med Bright Starts Elefant Spejl kan du give dit barn en underholdende og tryg køretur i autostolen. Det farverige design og de indbyggede legetøjsfunktioner vil holde dit barn underholdt, mens du nemt kan holde øje med dem. Sikkerhed er i fokus med brudsikre materialer og en stabil fastgørelse. Gør køreturen sjov og sikker med Bright Starts Elefant Spejl!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.