4-pak rosa økologiske stofbleer fra Pippi

EAN

5712672522944

Forhandler

129 kr.

4-pak rosa økologiske stofbleer fra Pippi – Perfekt til dit barns behov. Disse stofbleer er lavet af blødt og åndbart økologisk bomuld og er praktiske og alsidige til daglig brug. De har overlegen sugeevne og holdbarhed og kan bruges som ble, pusleunderlag, skulderklud eller til at tørre ansigtet. Investér i disse stofbleer og giv dit barn den bedste komfort og beskyttelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 3957300459337755 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

4-pak rosa økologiske stofbleer fra Pippi – Perfekt til dit barns behov

Disse 4-pak rosa økologiske stofbleer fra Pippi er et ideelt valg til dit barns daglige behov. Med fokus på kvalitet og bæredygtighed er disse bleer skabt med omtanke for både dit barn og miljøet.

Holdbart og økologisk materiale

Disse stofbleer er lavet af økologisk bomuld, der er skånsomt mod dit barns sarte hud. Det bløde og åndbare materiale sikrer, at dit barn føler sig komfortabelt og beskyttet hele dagen.

Praktisk og alsidig

Med en 4-pak har du altid en stofble ved hånden, uanset om det er til brug derhjemme eller på farten. Disse bleer er nemme at folde og kan bruges som ble, pusleunderlag, skulderklud eller til at tørre dit barns ansigt.

Overlegen sugeevne og holdbarhed

Disse stofbleer er designet med en høj sugeevne, der effektivt holder dit barn tørt og beskyttet. De er også holdbare og kan modstå gentagne vaske uden at miste form eller kvalitet.

  • 4-pak rosa økologiske stofbleer fra Pippi
  • Lavet af blødt og åndbart økologisk bomuld
  • Praktisk og alsidig til daglig brug
  • Kan bruges som ble, pusleunderlag, skulderklud eller til at tørre ansigtet
  • Overlegen sugeevne og holdbarhed

Investér i disse 4-pak rosa økologiske stofbleer fra Pippi og giv dit barn den bedste komfort og beskyttelse. Med deres alsidighed og holdbarhed er de et uundværligt tilbehør til enhver forælder.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.