Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå 6-pak

Brand

EAN

5710860102657

Forhandler

200 kr.

Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå 6-pak – Miljøvenlige og praktiske stofbleer til din baby. Fremstillet af 100% økologisk bomuld uden skadelige kemikalier. Justerbar størrelse og stilfuldt design. Ideel til daglig brug både derhjemme og på farten. Gør en forskel for din baby og miljøet i dag! Kategori: Stofbleer.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300003792636 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå 6-pak – Miljøvenlige og praktiske stofbleer til din baby

Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå 6-pak er det perfekte valg til forældre, der ønsker en bæredygtig og komfortabel løsning til deres baby. Disse stofbleer er lavet af økologisk bomuld, hvilket sikrer en blød og skånsom berøring mod din babys sarte hud.

Miljøvenlige og økologiske materialer

  • Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå 6-pak er fremstillet af 100% økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af skadelige kemikalier eller pesticider. Dette gør dem til et miljøvenligt valg for både din baby og planeten.
  • De naturlige og åndbare egenskaber ved økologisk bomuld sikrer, at din babys hud forbliver tør og fri for irritationer.

Praktisk og funktionel design

  • Med en 6-pak af Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå har du altid en stofble ved hånden, når du har brug for det. Dette gør dem ideelle til daglig brug både derhjemme og på farten.
  • Stofbleerne har en justerbar størrelse, der passer til din babys udvikling. De er nemme at folde og sikrer en behagelig pasform.
  • De grøn-grå farver tilføjer et stilfuldt og moderne touch til din babys garderobe.

Med Mininor Stofble Økologisk Grøn-grå 6-pak kan du være sikker på at give din baby den bedste komfort og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Gør en forskel for både din baby og miljøet ved at vælge disse miljøvenlige stofbleer i dag!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.