Arm Pude – Pude til Babys Hoved GRÅ

Brand

EAN

8432377409285

Forhandler

210 kr.

Arm Pude – Pude til Babys Hoved GRÅ er designet til at give komfort og støtte til din baby under amning eller flaskefodring. Denne pude er lavet af blødt og åndbart materiale, der sikrer en behagelig oplevelse for både dig og din baby. Den er let at rengøre og vedligeholde og har en justérbar rem for en sikker og behagelig pasform. Denne arm pude reducerer belastningen på din arm og skulder under fodring, støtter en korrekt ammeposition og forebygger ubehag og spændinger i nakken. Den skaber også en hyggelig og afslappet atmosfære under fodring. Ideel til både ammende mødre og flaskefodrende forældre. Investér i denne praktiske og komfortable pude for en behagelig og afslappet fodringsoplevelse. Egnet til ammepuder og sutteflasker.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300004798975 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Arm Pude – Pude til Babys Hoved GRÅ

Denne Arm Pude er designet specielt til at give komfort og støtte til din baby under amning eller flaskefodring. Puden er lavet af blødt og åndbart materiale, der sikrer en behagelig oplevelse for både dig og din baby.

Key Features:

  • Designet til at støtte din babys hoved og nakke under fodring
  • Lavet af blødt og åndbart materiale for øget komfort
  • Let at rengøre og vedligeholde
  • Justérbar rem sikrer en sikker og behagelig pasform
  • Størrelse: Passer til de fleste armstørrelser

Spørgsmål og Svar:

Hvad er formålet med denne Arm Pude?

Denne Arm Pude er specielt designet til at give støtte og komfort til din baby’s hoved og nakke under amning eller flaskefodring. Den hjælper med at reducere belastningen på din arm og skulder, så du kan nyde en mere behagelig fodringsoplevelse.

Hvordan rengør jeg denne pude?

Denne Arm Pude er let at rengøre. Du kan enten håndvaske den med mild sæbe og varmt vand eller bruge en skånsom maskinvask. Lad den lufttørre efter vask.

Er denne pude justerbar?

Ja, denne Arm Pude har en justérbar rem, der sikrer en sikker og behagelig pasform omkring din arm. Du kan nemt tilpasse remmen efter dine præferencer for optimal komfort.

Passer denne pude til alle armstørrelser?

Ja, denne Arm Pude er designet til at passe til de fleste armstørrelser. Den justerbare rem gør det muligt at tilpasse puden til din arm, så den passer perfekt og giver den rette støtte til din baby.

Med denne Arm Pude kan du skabe en behagelig og støttende oplevelse for både dig og din baby under fodring. Den er lavet af blødt og åndbart materiale og er let at rengøre. Bestil din Arm Pude i GRÅ i dag og nyd en mere komfortabel fodringsrutine!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.