Fersken uv badedragt med ble fra Lässig

Brand

Forhandler

168 kr.

Fersken UV badedragt med ble fra Lässig – Beskyttelse og komfort til din baby. Denne ferskenfarvede badedragt med ble fra Lässig er ideel til solrige dage ved stranden eller poolen. Med UPF 50+ solbeskyttelse beskytter den din baby mod skadelige solstråler. Dragten har en indbygget ble og en lynlås på bagsiden for nem påklædning. Lavet af blødt og strækbart materiale, er den hurtigtørrende og holdbar. Tilgængelig i forskellige størrelser. Giv din baby den bedste beskyttelse og komfort med denne praktiske badedragt.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500119047716
Beskrivelse

Beskrivelse

Fersken UV badedragt med ble fra Lässig – Beskyttelse og komfort til din baby

Denne ferskenfarvede UV badedragt med ble fra Lässig er det perfekte valg til din baby, når I skal nyde solrige dage ved stranden eller poolen. Dragten er designet med fokus på både beskyttelse og komfort, så din baby kan lege og plaske uden bekymringer.

Beskyttelse mod solens skadelige stråler

Med en UPF 50+ solbeskyttelse er denne badedragt ideel til at beskytte din baby’s sarte hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Du kan trygt lade din baby udforske og lege i solen, velvidende at dragten giver en effektiv barriere mod solens stråler.

Praktisk og funktionel design

Denne badedragt er ikke kun beskyttende, den er også praktisk og funktionel. Den er udstyret med en indbygget ble, der sikrer, at der ikke sker uheld under leg og vandaktiviteter. Dragten har også en lynlås på bagsiden, der gør det nemt at tage den af og på din baby.

Behagelig og holdbar kvalitet

Lässig er kendt for deres høje kvalitet, og denne badedragt er ingen undtagelse. Den er lavet af blødt og strækbart materiale, der giver din baby fuld bevægelsesfrihed. Dragten er også hurtigtørrende og holdbar, så den kan modstå gentagne ture i vandet.

  • Farve: Fersken
  • Størrelse: Tilgængelig i forskellige størrelser
  • Materiale: Blødt og strækbart stof
  • UPF 50+ solbeskyttelse
  • Indbygget ble for ekstra bekvemmelighed
  • Lynlås på bagsiden for nem påklædning
  • Hurtigtørrende og holdbar

Med denne ferskenfarvede UV badedragt med ble fra Lässig kan du give din baby den bedste beskyttelse og komfort under solrige udendørsaktiviteter. Gør dig klar til sjove og bekymringsfrie stunder i solen med denne praktiske og stilfulde badedragt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.