Liewood Uv-trøje – Noah Shortsleeve Swim – Riverside str. 62

Brand

Forhandler

Original price was: 320 kr..Current price is: 96 kr..

Beskyt din baby mod solens skadelige stråler med Liewood Uv-trøje – Noah Shortsleeve Swim – Riverside str. 62. Denne stilfulde trøje er lavet af høj kvalitet og strækbart materiale og har UPF 50+ UV-beskyttelse. Perfekt til udendørsaktiviteter. Passer til babyer i alderen 3-6 måneder. Bestil nu og giv din baby en behagelig og stilfuld sommeroplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 7109000355888815
Beskrivelse

Beskrivelse

Liewood Uv-trøje – Noah Shortsleeve Swim – Riverside str. 62

Hold din baby beskyttet mod solens skadelige stråler med Liewood Uv-trøje – Noah Shortsleeve Swim – Riverside str. 62

Denne Liewood Uv-trøje er designet til at holde din baby sikker og beskyttet under solrige dage ved stranden eller poolen. Med sin stilfulde Riverside-print og behagelige pasform er denne trøje perfekt til udendørsaktiviteter.

Trøjen er lavet af høj kvalitet og strækbart materiale, der giver optimal bevægelsesfrihed og komfort for din baby. Den har korte ærmer og en rund halsudskæring, der gør den let at tage af og på.

Med UV-beskyttelse på UPF 50+ blokerer denne trøje op til 98% af solens skadelige UVA- og UVB-stråler, hvilket minimerer risikoen for solskoldning og beskytter din babys sarte hud.

Denne Liewood Uv-trøje er i størrelse 62, hvilket passer til babyer i alderen 3-6 måneder. Vær sikker på at tjekke vores størrelsesguide for at finde den perfekte pasform til din baby.

  • Stilfuldt Riverside-print
  • Korte ærmer og rund halsudskæring
  • Høj kvalitet og strækbart materiale
  • UPF 50+ UV-beskyttelse
  • Passer til babyer i alderen 3-6 måneder (str. 62)

Hold din baby sikker og beskyttet mod solens skadelige stråler med Liewood Uv-trøje – Noah Shortsleeve Swim – Riverside str. 62. Bestil nu og giv din baby en behagelig og stilfuld sommeroplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.