Fars dag body – Lyserød

Brand

Forhandler

150 kr.

Fejr Fars dag med denne søde lyserøde body til din lille prinsesse. Denne body er det perfekte valg til at vise din kærlighed og taknemmelighed over for far på denne særlige dag. Køb den i forskellige størrelser. Lavet af blødt og behageligt materiale. Perfekt til Fars dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500205726839 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Fars dag body – Lyserød

Fejr Fars dag med denne søde lyserøde body til din lille prinsesse. Denne body er det perfekte valg til at vise din kærlighed og taknemmelighed over for far på denne særlige dag. Den er lavet af blødt og behageligt materiale, der sikrer optimal komfort for din baby.

Produktinformation:

  • Farve: Lyserød
  • Materiale: Blødt og behageligt
  • Størrelse: Tilgængelig i forskellige størrelser
  • Design: Sød og stilfuld med teksten “Fars dag” trykt på forsiden

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse?

Vi tilbyder denne body i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til din baby. Du kan se vores størrelsesguide for at finde den rigtige størrelse baseret på din babys alder og vægt.

Er materialet blødt og behageligt for min baby?

Absolut! Vi har valgt et blødt og behageligt materiale, der er skånsomt mod din babys sarte hud. Det sikrer, at din baby føler sig godt tilpas hele dagen.

Kan jeg vaske bodyen i maskinen?

Ja, denne body kan nemt vaskes i maskinen. Vi anbefaler dog at følge vaskeanvisningerne på produktet for at sikre, at det forbliver i god stand.

Fejr Fars dag med stil og kærlighed ved at klæde din lille prinsesse i denne søde lyserøde body. Gør dagen ekstra speciel for far og skab smukke minder sammen!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.