Pippi body – Blomster

Brand

Forhandler

80 kr.

Pippi body – Blomster: Den perfekte blomstrede body til din lille pige. Lavet af blødt og behageligt bomuldsmateriale. Find den rigtige størrelse med vores størrelsesguide. Kan bruges som undertøj eller almindelig t-shirt. Nem at vaske og pleje. Gør din lille pige sød og stilfuld. Bestil i dag og lad hende skinne i blomstermønsteret! Kategori: Bodyer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500165197492 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Pippi body – Blomster: Den perfekte blomstrede body til din lille pige

Denne Pippi body i blomsterdesign er den ideelle beklædningsgenstand til din lille pige. Med sit søde og farverige blomstermønster vil denne body helt sikkert bringe et smil frem på hendes ansigt. Læs videre for at få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have om produktet.

Produktbeskrivelse:

  • Materiale: Denne Pippi body er lavet af blødt og behageligt bomuldsmateriale, der sikrer optimal komfort for din baby.
  • Design: Bodyen har et charmerende blomstermønster, der tilføjer et sødt og feminint touch til hendes outfit.
  • Størrelser: Denne body fås i forskellige størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til din lille pige.
  • Praktisk: Bodyen har trykknapper i skridtet, hvilket gør det nemt at skifte ble og tøj på din baby.
  • Vask og pleje: Denne Pippi body kan nemt maskinvaskes, hvilket gør den praktisk og nem at holde ren.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvordan vælger jeg den rigtige størrelse?
    Vi anbefaler, at du måler din babys længde og vægt for at finde den bedst egnede størrelse. Se vores størrelsesguide for at få mere præcise målinger.
  • Kan bodyen bruges som undertøj eller som en almindelig t-shirt?
    Ja, denne Pippi body kan bruges både som undertøj og som en almindelig t-shirt. Den er alsidig og kan styles efter behov.
  • Hvordan vasker jeg denne body?
    Du kan nemt vaske denne Pippi body i maskinen ved en lav temperatur. Følg venligst vaskeanvisningerne på produktet for at sikre optimal pleje.

Med denne Pippi body i blomsterdesign kan din lille pige se sød og stilfuld ud samtidig med at hun føler sig komfortabel. Giv hende den bedste påklædning med denne charmerende body. Bestil den i dag og lad hende skinne i blomstermønsteret!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.