Pippi body – Jordbær

Brand

Forhandler

80 kr.

Pippi body – Jordbær: Den perfekte dragt til din lille én. Denne Pippi body i jordbærdesign er den ideelle dragt til din baby eller tumling. Med sin søde og farverige jordbærmønster vil denne body helt sikkert bringe smil frem på alles læber. Vores Pippi body – Jordbær fås i forskellige størrelser, der passer til babyer og tumlinger i alderen 0-24 måneder. Lavet af blødt og åndbart bomuld, denne dragt er behagelig hele dagen. Opdag den søde og behagelige Pippi body – Jordbær til din lille én i dag og giv dem en dragt, der både er stilfuld og komfortabel.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500165195250 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Pippi body – Jordbær: Den perfekte dragt til din lille én

Denne Pippi body i jordbærdesign er den ideelle dragt til din baby eller tumling. Med sin søde og farverige jordbærmønster vil denne body helt sikkert bringe smil frem på alles læber. Lad os besvare nogle af de spørgsmål, du måtte have om dette produkt:

Hvad er inkluderet i Pippi body – Jordbær?

Denne Pippi body leveres som en enkelt dragt, der dækker hele kroppen. Den har korte ærmer og ben, hvilket gør den perfekt til varmere vejr eller som et behageligt lag under tøj i køligere temperaturer.

Hvilke størrelser er tilgængelige?

Vores Pippi body – Jordbær fås i forskellige størrelser, der passer til babyer og tumlinger i alderen 0-24 måneder. Vælg den størrelse, der passer bedst til din lille én for optimal komfort og pasform.

Hvordan er kvaliteten af denne body?

Vi har omhyggeligt udvalgt materialer af høj kvalitet til fremstillingen af denne Pippi body. Den er lavet af blødt og åndbart bomuld, der sikrer, at din baby eller tumling føler sig behagelig hele dagen. Dragten er også holdbar og kan modstå gentagne vaske uden at miste farve eller form.

Hvordan plejer jeg denne Pippi body?

For at sikre den længst mulige levetid anbefaler vi at vaske denne Pippi body i maskinen ved en skånsom cyklus med lignende farver. Undgå brug af blegemiddel og tørretumbling for at bevare farvernes intensitet og formen på dragten.

Kan jeg returnere denne Pippi body, hvis den ikke passer?

Ja, vi tilbyder en problemfri returpolitik. Hvis denne Pippi body ikke passer til din forventning, kan du returnere den inden for vores angivne returperiode og få en fuld refusion. Vær opmærksom på, at dragten skal være ubrugt og i original stand for at være berettiget til refusion.

  • Farve: Jordbær
  • Materiale: Blødt og åndbart bomuld
  • Størrelser: 0-24 måneder
  • Vask: Maskinvask ved skånsom cyklus
  • Returpolitik: Fuld refusion inden for angivet returperiode

Opdag den søde og behagelige Pippi body – Jordbær til din lille én i dag og giv dem en dragt, der både er stilfuld og komfortabel.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.