Storesøster body fra Pippi med blomster- Jeg skal være storesøster

Brand

Forhandler

160 kr.

Storesøster body fra Pippi med blomster – Jeg skal være storesøster. Denne søde storesøster body er dekoreret med smukke blomstermotiver og har teksten “Jeg skal være storesøster” trykt på forsiden. Lavet af blødt og behageligt materiale. Perfekt til at fejre den kommende storesøsters rolle. Vælg den rigtige størrelse og nyd optimal komfort. Egnet til nyfødte. Kan vaskes i maskinen. Gør den til en perfekt gave til den lille kommende storesøster. Kategori: Bodyer.

Køb her

Varenummer (SKU): 8998500238898936 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Storesøster body fra Pippi med blomster – Jeg skal være storesøster

Denne søde storesøster body fra Pippi er perfekt til at fejre den kommende storesøsters rolle. Bodyen er dekoreret med smukke blomstermotiver og har teksten “Jeg skal være storesøster” trykt på forsiden. Den er lavet af blødt og behageligt materiale, der sikrer optimal komfort til den lille kommende storesøster.

Produktfunktioner:

  • Smuk storesøster body med blomstermotiver
  • Teksten “Jeg skal være storesøster” trykt på forsiden
  • Lavet af blødt og behageligt materiale
  • Perfekt til at fejre den kommende storesøsters rolle

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvordan er størrelsen på bodyen? Bodyen fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til den kommende storesøster.
  • Kan bodyen vaskes i maskinen? Ja, denne storesøster body kan nemt vaskes i maskinen, hvilket gør det praktisk for travle forældre.
  • Er bodyen egnet til nyfødte? Ja, bodyen er velegnet til nyfødte og er designet med fokus på komfort og bevægelsesfrihed.

Fejr den kommende storesøsters rolle med denne søde storesøster body fra Pippi. Den blomstrede design og den trykte tekst gør den til en perfekt gave til den lille kommende storesøster. Vælg den rigtige størrelse og nyd den bløde og behagelige kvalitet, der sikrer optimal komfort.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.