Mamalicious Vente-nylonstrømper (50 den) 2-pack str. S/M

Brand

Forhandler

Original price was: 160 kr..Current price is: 128 kr..

Mamalicious Vente-nylonstrømper (50 den) 2-pack str. S/M – Behagelige strømper til gravide kvinder. Disse strømper er designet specielt til gravide kvinder og tilbyder komfort og støtte til benene under graviditeten. Med en densitet på 50 denier giver de den rette mængde dækning og gennemsigtighed. De er lavet af blødt og strækbart nylonmateriale, der tilpasser sig dine voksende ben og mave. Den elastiske top sikrer, at strømperne bliver på plads hele dagen uden at stramme. De giver mild kompression og støtte til benene, hvilket kan hjælpe med at reducere hævelse og træthed. Med et klassisk og tidløst udseende kan disse strømper matches med forskellige outfits og sko. De er tilgængelige i størrelse S/M og kommer i en praktisk 2-pak, der giver ekstra værdi og backup. Forkæl dine ben med Mamalicious Vente-nylonstrømper (50 den) 2-pack str. S/M og nyd både stil og komfort under din graviditet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7109000465355624
Beskrivelse

Beskrivelse

Mamalicious Vente-nylonstrømper (50 den) 2-pack str. S/M – Behagelige strømper til gravide kvinder

Disse Mamalicious Vente-nylonstrømper er designet specielt til gravide kvinder og er perfekte til at give komfort og støtte til dine ben under graviditeten. Med en densitet på 50 denier tilbyder disse strømper den rette mængde dækning og gennemsigtighed.

Behagelig pasform og støtte

  • Strømperne er lavet af blødt og strækbart nylonmateriale, der tilpasser sig dine voksende ben og mave.
  • Den elastiske top sikrer, at strømperne bliver på plads hele dagen uden at stramme.
  • De er designet til at give mild kompression og støtte til dine ben, hvilket kan hjælpe med at reducere hævelse og træthed.

Stilfuldt og alsidigt design

  • Med et klassisk og tidløst udseende kan disse strømper nemt matches med forskellige outfits og sko.
  • De er tilgængelige i størrelse S/M, der passer til de fleste gravide kvinder.
  • Det 2-pak tilbyder ekstra værdi og giver dig mulighed for at have et par strømper som backup.

Med Mamalicious Vente-nylonstrømper (50 den) 2-pack str. S/M kan du nyde både stil og komfort under din graviditet. Forkæl dine ben med disse behagelige strømper, der er skabt specielt til at imødekomme dine behov som gravid kvinde.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.