Lil’ Atelier Natkjole – Turtledove str. 110

Brand

Forhandler

Original price was: 190 kr..Current price is: 95 kr..

Lil’ Atelier Natkjole – Turtledove str. 110 er en behagelig og stilfuld natkjole til børn. Denne natkjole i turtledove farve er designet med fokus på både komfort og stil og passer til børn i størrelse 110. Natkjolen er lavet af blødt og behageligt materiale, der sikrer en god nats søvn. Bestil den i dag og giv dit barn den bedste søvnoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 7109000097613738
Beskrivelse

Beskrivelse

Lil’ Atelier Natkjole – Turtledove str. 110

En behagelig og stilfuld natkjole til børn

Denne Lil’ Atelier natkjole i turtledove farve er perfekt til dit barns nattesøvn. Med sin bløde og behagelige kvalitet sikrer den en god nats søvn. Natkjolen er designet med fokus på både komfort og stil, og passer til børn i størrelse 110.

Nøglefunktioner:

  • Blød og behagelig kvalitet
  • Stilfuldt design i turtledove farve
  • Passer til børn i størrelse 110

Spørgsmål og svar:

  • Hvad er materialet? Natkjolen er lavet af blødt og behageligt materiale, der sikrer en god nats søvn.
  • Hvilken størrelse skal jeg vælge? Denne natkjole passer til børn i størrelse 110. Vi anbefaler at vælge den størrelse, der normalt passer til dit barn.
  • Kan natkjolen maskinvaskes? Ja, denne natkjole kan maskinvaskes. Vi anbefaler at følge vaskeanvisningerne på produktet for bedste resultat.

Med Lil’ Atelier natkjolen i turtledove farve kan dit barn nyde en god nats søvn i stil og komfort. Bestil den i størrelse 110 i dag og giv dit barn den bedste søvnoplevelse.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.