Little Dutch Dukke Rosa 35 cm

Brand

EAN

8713291445574

Forhandler

200 kr.

Little Dutch Dukke Rosa 35 cm – Charmerende og realistisk dukke til leg og kreativitet. Perfekt størrelse til små hænder. Blødt hår, sødt ansigt og blød krop. Sikre materialer. Kjole og sko kan tages af og på. Fremmer udvikling af følelsesmæssige og sociale færdigheder. Styrker finmotorikken. Skab magiske øjeblikke med denne dukke.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300002678756 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Little Dutch Dukke Rosa 35 cm – Den perfekte dukke til leg og kreativitet

Little Dutch Dukke Rosa 35 cm er en charmerende og livagtig dukke, der vil bringe timevis af glæde og fantasi til dit barns leg. Med sin ideelle størrelse på 35 cm er denne dukke perfekt til små hænder og vil være en trofast følgesvend i mange år.

Skab magiske øjeblikke med Little Dutch Dukke Rosa

Denne dukke er designet med omhu og detaljer, der gør den utroligt realistisk. Rosa har blødt hår, der kan styles og børstes, hvilket giver dit barn mulighed for at udforske forskellige frisurer og udtryk. Hendes søde ansigt og bløde krop gør hende ekstra krammevenlig og perfekt til at putte med om natten.

Little Dutch Dukke Rosa er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er sikre for dit barn at lege med. Hun er iført en smuk kjole og matchende sko, der kan tages af og på, hvilket giver mulighed for at klæde hende på og af i forskellige outfits.

Leg og udvikling i ét

Denne dukke er ikke kun en kilde til sjov og underholdning, men også en fantastisk måde for dit barn at udvikle vigtige færdigheder. Gennem rolleleg kan dit barn øve sig i at udtrykke følelser, udvikle sociale færdigheder og stimulere fantasien. Dukken kan også hjælpe med at styrke finmotorikken, når dit barn klæder hende på og af.

  • Realistisk og charmerende dukke på 35 cm
  • Blødt hår, der kan styles og børstes
  • Sødt ansigt og blød krop, perfekt til kramning
  • Fremstillet af sikre og holdbare materialer
  • Kjole og sko kan tages af og på for variation i påklædning
  • Fremmer udvikling af følelsesmæssige og sociale færdigheder
  • Styrker finmotorikken gennem påklædning

Med Little Dutch Dukke Rosa 35 cm kan dit barn skabe magiske øjeblikke og udforske en verden af leg og kreativitet. Giv dit barn en trofast følgesvend, der vil bringe glæde i mange år fremover.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.