MP Denmark – Ankle Lucy Strømper – Yellow Dot Glimmer – 29-32

Brand

Forhandler

Original price was: 50 kr..Current price is: 35 kr..

MP Denmark – Ankle Lucy Strømper – Yellow Dot Glimmer – 29-32 er stilfulde ankle strømper med et smukt gult prikket glimmermønster. Disse strømper er designet til børn i alderen 29-32 og er lavet af blødt og strækbart materiale for optimal komfort. De er af høj kvalitet og velegnede til både hverdagsbrug og festlige begivenheder. Tilføj et strejf af stil og komfort til dit barns outfit med disse trendy strømper. Bestil dem i dag og giv dit barn en behagelig oplevelse!

Køb her

Varenummer (SKU): 5169300638111593
Beskrivelse

Beskrivelse

MP Denmark – Ankle Lucy Strømper – Yellow Dot Glimmer – 29-32

Produktbeskrivelse:

MP Denmark Ankle Lucy Strømper i Yellow Dot Glimmer er det perfekte valg til dit barns garderobe. Disse strømper er designet til børn i alderen 29-32 og er både stilfulde og behagelige at have på.

Stilfuldt design:

Disse ankle strømper er prydet med et smukt gult prikket glimmermønster, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert outfit. Det unikke design gør dem velegnede til både hverdagsbrug og festlige begivenheder.

Behagelig pasform:

MP Denmark Ankle Lucy Strømper er lavet af blødt og strækbart materiale, der sikrer en behagelig pasform hele dagen. De er skånsomme mod barnets hud og giver optimal komfort.

Høj kvalitet:

Disse strømper er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. De er nemme at vedligeholde og bevarer deres farve og form selv efter gentagne vaske.

Størrelse:

  • Passer til børn i alderen 29-32

Nøglefunktioner:

  • Stilfulde ankle strømper med gult prikket glimmermønster
  • Blødt og strækbart materiale for optimal komfort
  • Høj kvalitet og holdbarhed
  • Velegnet til både hverdagsbrug og festlige begivenheder

Tilføj et strejf af stil og komfort til dit barns outfit med MP Denmark Ankle Lucy Strømper i Yellow Dot Glimmer. Disse strømper er designet til børn i alderen 29-32 og er perfekte til enhver lejlighed. Bestil dem i dag og giv dit barn en behagelig og trendy oplevelse!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.