Paw Patrol Paraply – Legekammeraten.dk

Brand

EAN

615266631105

Forhandler

80 kr.

Paw Patrol Paraply – Legekammeraten.dk tilbyder en farverig og børnevenlig paraply med motiv af Paw Patrol-heltene. Den er let at åbne og lukke for små hænder og har en holdbar konstruktion, der modstår vind og regn. Med sikkerhedsspids og behageligt håndtag er den både sikker og nem at bruge. Bestil i dag og giv dit barn en sjov og praktisk paraply, der holder dem tørre og glade! Perfekt til udendørs leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 5775600507201153 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Paw Patrol Paraply – Legekammeraten.dk

Hold dine børn tørre og glade med Paw Patrol Paraplyen fra Legekammeraten.dk

Er du på udkig efter en sjov og praktisk paraply til dit barn? Så er Paw Patrol Paraplyen det perfekte valg! Hos Legekammeraten.dk tilbyder vi denne farverige og børnevenlige paraply med motiv af de populære Paw Patrol-helte.

Med Paw Patrol Paraplyen kan dit barn nyde udendørsaktiviteter uden at blive våd. Paraplyen er designet til at være let at åbne og lukke, hvilket gør den ideel til små hænder. Den har en holdbar konstruktion, der sikrer, at den kan modstå vind og regn.

Paraplyen er også udstyret med sikkerhedsspidser, der beskytter dit barn mod utilsigtet stikning. Den har en behagelig håndtag, der er let at gribe om, og den er let at bære rundt takket være dens lette vægt.

Med Paw Patrol Paraplyen kan dit barn vise deres kærlighed til Paw Patrol-heltene, samtidig med at de holder sig tørre og beskyttede. Den er velegnet til brug i regnvejr, men kan også bruges som en sjov tilbehør til udendørs leg.

  • Farverig og børnevenlig paraply med Paw Patrol-motiv
  • Let at åbne og lukke for små hænder
  • Holdbar konstruktion, der modstår vind og regn
  • Sikkerhedsspids beskytter mod utilsigtet stikning
  • Behageligt håndtag, der er let at gribe om
  • Lette vægt gør den nem at bære rundt

Bestil Paw Patrol Paraplyen fra Legekammeraten.dk i dag og giv dit barn en sjov og praktisk paraply, der holder dem tørre og glade!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.