Racing Kids Vinter Elefanthue Dino Sort/Grå – Racing kids elefanthue – Legekammeraten.dk

Brand

Forhandler

Original price was: 230 kr..Current price is: 114 kr..

Racing Kids Vinter Elefanthue Dino Sort/Grå – Hold dit barn varmt og stilfuldt i vinter. Denne elefanthue er perfekt til udendørs leg og aktiviteter. Lavet af høj kvalitet og varmeisolerende materiale. Sjovt dinosaurdesign i sort/grå. Justerbar lukning for optimal pasform. Nem at tage af og på. Køb den i dag hos Legekammeraten.dk og giv dit barn den bedste beskyttelse mod kulden. Perfekt til overtøj.

Køb her

Varenummer (SKU): 5775601196604822 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Racing Kids Vinter Elefanthue Dino Sort/Grå – Hold dit barn varmt og stilfuldt i vinter

Denne Racing Kids Vinter Elefanthue i Dino Sort/Grå er det perfekte valg til at holde dit barn varmt og beskyttet mod kulden i vintermånederne. Med sit sjove dinosaurdesign og høje funktionalitet er denne elefanthue et must-have til udendørs leg og aktiviteter.

Hold dit barn varmt

Denne elefanthue er lavet af høj kvalitet og varmeisolerende materiale, der effektivt holder dit barn varmt og beskyttet mod vind og kulde. Den er ideel til udendørs leg, skiture eller bare til daglig brug i vinterperioden.

Sjovt dinosaurdesign

Med sit sjove dinosaurdesign vil denne elefanthue helt sikkert vække glæde hos dit barn. Den sorte og grå farvekombination giver et stilfuldt og moderne udseende, der passer til enhver vintergarderobe.

Praktisk og justerbar

Elefanthuen er designet med en justerbar lukning, der sikrer en perfekt pasform til dit barns hovedstørrelse. Den er nem at tage af og på, og den sikre lukning holder huen på plads under leg og aktivitet.

  • Perfekt til udendørs leg og aktiviteter
  • Høj kvalitet og varmeisolerende materiale
  • Sjovt dinosaurdesign i sort/grå
  • Justerbar lukning for optimal pasform
  • Nem at tage af og på

Med Racing Kids Vinter Elefanthue Dino Sort/Grå kan du være sikker på, at dit barn er både varmt og stilfuldt klædt på til vinterens eventyr. Køb den i dag hos Legekammeraten.dk og giv dit barn den bedste beskyttelse mod kulden.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.