Racing Kids 2-lags Bomulds Elefanthue Rund Classic Navy – elefanthue – Legekammeraten.dk

Brand

Forhandler

Original price was: 130 kr..Current price is: 69 kr..

Hold dit barn varmt og stilfuldt med vores Racing Kids 2-lags Bomulds Elefanthue i Classic Navy. Denne praktiske og trendy elefanthue er lavet af 2-lags bomuldsmateriale, der giver ekstra varme og isolering. Ideel til udendørsaktiviteter og leg, med sin runde form og klassiske navy farve. Den har en justerbar snøre for perfekt pasform og er velegnet til børn i alderen 2-6 år. Med høj kvalitet og langvarig holdbarhed er denne elefanthue det perfekte valg. Køb den i dag hos Legekammeraten.dk og giv dit barn den bedste beskyttelse mod kulden!

Køb her

Varenummer (SKU): 5775601999757190 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Racing Kids 2-lags Bomulds Elefanthue Rund Classic Navy – elefanthue – Legekammeraten.dk

Hold dit barn varmt og stilfuldt med vores Racing Kids 2-lags Bomulds Elefanthue i Classic Navy

Er du på udkig efter en elefanthue, der både er praktisk og trendy til dit barn? Så er vores Racing Kids 2-lags Bomulds Elefanthue i Classic Navy det perfekte valg! Denne elefanthue er designet med fokus på både komfort og stil, og vil holde dit barn varmt og beskyttet i køligere vejr.

Denne elefanthue er lavet af to lag bomuldsmateriale, hvilket giver ekstra varme og isolering. Den er ideel til udendørsaktiviteter som løb, cykling eller leg i parken. Med sin runde form og klassiske navy farve passer den perfekt til enhver garderobe.

Elefanthuen er let at tage på og af, og den justerbare snøre sikrer en perfekt pasform. Den er velegnet til børn i alderen 2-6 år og er lavet af høj kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed.

Med vores Racing Kids 2-lags Bomulds Elefanthue kan du være sikker på, at dit barn er både varmt og stilfuldt klædt på til enhver lejlighed. Køb den i dag hos Legekammeraten.dk og giv dit barn den bedste beskyttelse mod kulden!

  • Praktisk og trendy elefanthue til børn
  • 2-lags bomuldsmateriale for ekstra varme og isolering
  • Ideel til udendørsaktiviteter og leg
  • Rund form og klassisk navy farve
  • Justerbar snøre for perfekt pasform
  • Velegnet til børn i alderen 2-6 år
  • Høj kvalitet og langvarig holdbarhed

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.