CeLaVi – PU Overtræksfutter – Blue – 0 (0-1 år)

Brand

EAN

5712672587523

Forhandler

Original price was: 100 kr..Current price is: 75 kr..

CeLaVi – PU Overtræksfutter – Blå – 0 (0-1 år) holder små fødder tørre og varme. Disse overtræksfutter er designet til børn i alderen 0-1 år og er ideelle til brug på regnfulde og kolde dage. De er lavet af høj kvalitet polyurethan (PU), som er vandtæt og slidstærkt materiale. Futterne har en praktisk elastikåbning og en skridsikker sål for ekstra stabilitet og sikkerhed. Perfekte til udendørsaktiviteter, gåture i regnen eller leg i sneen.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169300333288572 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

CeLaVi – PU Overtræksfutter – Blå – 0 (0-1 år)

Hold dine små fødder tørre og varme med CeLaVi PU Overtræksfutter i blå

Er du på udkig efter et par overtræksfutter til dit barn, der kan holde deres fødder tørre og varme? Så er CeLaVi PU Overtræksfutter i blå det perfekte valg! Disse overtræksfutter er designet til børn i alderen 0-1 år og er ideelle til brug på regnfulde og kolde dage.

Med CeLaVi PU Overtræksfutter kan du være sikker på, at dit barns fødder forbliver tørre og beskyttede mod regn, sne og snavs. De er lavet af høj kvalitet polyurethan (PU), som er vandtæt og slidstærkt materiale. Dette sikrer, at futterne kan modstå selv de mest våde og mudrede forhold.

Disse overtræksfutter er nemme at tage på og af takket være den praktiske elastikåbning. De har også en skridsikker sål, der giver ekstra stabilitet og forhindrer dit barn i at glide på glatte overflader. Futterne er behagelige at have på og giver god bevægelsesfrihed for små fødder.

Med CeLaVi PU Overtræksfutter i blå kan du trygt lade dit barn udforske verden uden at bekymre dig om våde og kolde fødder. Disse futter er et must-have til udendørsaktiviteter, gåture i regnen eller leg i sneen.

  • Hold dine små fødder tørre og varme med CeLaVi PU Overtræksfutter i blå
  • Designet til børn i alderen 0-1 år
  • Vandtæt og slidstærkt materiale af høj kvalitet (polyurethan)
  • Praktisk elastikåbning for nem på- og af-tagning
  • Skridsikker sål for ekstra stabilitet og sikkerhed
  • Behagelige at have på og giver god bevægelsesfrihed
  • Perfekte til udendørsaktiviteter, gåture i regnen eller leg i sneen

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.