MP Denmark – Norma Glitter Strømper – Black – 25-28

Brand

EAN

5712644771073

Forhandler

Original price was: 60 kr..Current price is: 42 kr..

Opgrader dit barns garderobe med disse smukke Norma Glitter Strømper fra MP Denmark. Disse sorte strømper er designet til børn i alderen 25-28 og er perfekte til enhver lejlighed. Med deres glitrende detaljer tilføjer de et strejf af elegance og stil til ethvert outfit. Køb dem i dag og lad dit barn skinne!

Køb her

Varenummer (SKU): 5169301010728524 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

MP Denmark – Norma Glitter Strømper – Black – 25-28

Opgrader dit barns garderobe med disse smukke Norma Glitter Strømper fra MP Denmark. Disse sorte strømper er designet til børn i alderen 25-28 og er perfekte til enhver lejlighed. Med deres glitrende detaljer tilføjer de et strejf af elegance og stil til ethvert outfit.

Høj kvalitet og komfort

MP Denmark er kendt for deres høje kvalitet og komfortable produkter, og Norma Glitter Strømper er ingen undtagelse. Fremstillet af blødt og åndbart materiale sikrer disse strømper, at dit barn føler sig godt tilpas hele dagen lang. De er også holdbare og kan modstå daglig brug og gentagne vaske.

Størrelse og pasform

Disse Norma Glitter Strømper passer til børn i alderen 25-28. For at sikre den bedste pasform anbefales det at vælge den størrelse, der passer bedst til dit barns fodlængde. Strømperne har en elastisk kant, der sikrer, at de bliver på plads hele dagen uden at stramme.

Stilfuldt design

Med deres sorte farve og glitrende detaljer er disse Norma Glitter Strømper både trendy og alsidige. De kan matches med forskellige outfits og tilføjer et strejf af glamour til enhver påklædning. Uanset om det er til hverdag eller festlige begivenheder, vil disse strømper helt sikkert imponere.

  • Sorte strømper med glitrende detaljer
  • Passer til børn i alderen 25-28
  • Høj kvalitet og komfortabelt materiale
  • Elastisk kant for optimal pasform
  • Trendy og alsidigt design

Tilføj et strejf af elegance og stil til dit barns outfit med disse Norma Glitter Strømper fra MP Denmark. Køb dem i dag og lad dit barn skinne!

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.