MP Denmark – MP Rip Wool Uldstrømper – Farge – 17-18

Brand

EAN

5712644522200

Forhandler

Original price was: 60 kr..Current price is: 42 kr..

MP Denmark Rip Wool Uldstrømper – Farge – 17-18. Hold dine fødder varme og stilfulde med MP Denmark Rip Wool Uldstrømper. Disse uldstrømper er perfekte til at holde fødderne varme og komfortable i de kolde vintermåneder. De er designet med fokus på funktionalitet og stil og er ideelle til både hverdagsbrug og udendørsaktiviteter. Køb dem i dag og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169300758079873 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

MP Denmark – MP Rip Wool Uldstrømper – Farge – 17-18

Hold dine fødder varme og stilfulde med MP Denmark Rip Wool Uldstrømper

MP Denmark Rip Wool Uldstrømper er det perfekte valg til at holde dine fødder varme og komfortable i de kolde vintermåneder. Disse uldstrømper er designet med fokus på både funktionalitet og stil, og er ideelle til både hverdagsbrug og udendørsaktiviteter.

Med en blanding af høj kvalitet uld og syntetiske fibre, tilbyder disse strømper en optimal varmeisolering og åndbarhed. Uldens naturlige egenskaber hjælper med at regulere temperaturen og holde dine fødder tørre og behagelige hele dagen.

MP Denmark Rip Wool Uldstrømper er tilgængelige i farven Farge og passer til skostørrelse 17-18. Deres elastiske kant sikrer en behagelig pasform og forhindrer strømperne i at glide ned. Disse strømper er også forstærket ved hæl og tå for øget holdbarhed og komfort.

Uanset om du skal på vandretur, ud at stå på ski eller bare ønsker at holde dine fødder varme i hverdagen, er MP Denmark Rip Wool Uldstrømper det ideelle valg. Køb dem i dag og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet.

  • Hold dine fødder varme og komfortable i de kolde vintermåneder
  • Uldens naturlige egenskaber hjælper med at regulere temperaturen og holde fødderne tørre
  • Blød og behagelig pasform med elastisk kant
  • Forstærket ved hæl og tå for øget holdbarhed
  • Perfekt til udendørsaktiviteter som vandreture og skiløb
  • Tilgængelig i farven Farge og passer til skostørrelse 17-18

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.