Bundgaard – Caja TEX – Black S – 28

Brand

EAN

5711875485056

Forhandler

Original price was: 899 kr..Current price is: 539 kr..

Opgrader dit barns skogarderobe med Bundgaard Caja TEX i sort. Holdbare og vandtætte sko med optimal pasform og komfort. Perfekte til aktive børn. Stilfuldt og tidløst design. Ideel til enhver lejlighed. Køb dem nu i kategorien Støvler.

Køb her

Varenummer (SKU): 5169300314614693 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Bundgaard – Caja TEX – Sort S – 28

Opdag den ultimative kombination af stil og komfort med Bundgaard Caja TEX i sort. Disse sko er perfekte til aktive børn, der ønsker at bevæge sig frit uden at gå på kompromis med deres udseende.

Holdbare og vandtætte

Med Bundgaard Caja TEX får du sko, der er både holdbare og vandtætte. De er designet til at modstå selv de mest krævende aktiviteter og vejrforhold, så dit barn kan lege og udforske uden bekymringer.

Optimal pasform og komfort

Disse sko er lavet med fokus på at give dit barn den bedst mulige pasform og komfort. De er fremstillet af åndbart materiale, der sikrer, at fødderne forbliver tørre og behagelige hele dagen.

Stilfuldt design

Bundgaard Caja TEX i sort er ikke kun praktiske, men også stilfulde. Deres moderne og tidløse design gør dem velegnede til enhver lejlighed, uanset om det er til hverdag eller fest.

  • Holdbare og vandtætte sko
  • Optimal pasform og komfort
  • Åndbart materiale holder fødderne tørre
  • Stilfuldt og tidløst design

Opgrader dit barns skogarderobe med Bundgaard Caja TEX i sort. Disse sko er perfekte til at følge med dit barns eventyr og sikre, at de altid ser godt ud.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.