Personalfit Flex Brysttragt- 27 mm- 2-pak

Brand

EAN

7612367056137

Forhandler

140 kr.

Personalfit Flex Brysttragt – 27 mm – 2-pak: Skånsom og behagelig amning. Passer til de fleste bryststørrelser. Nem at bruge og rengøre. Holdbar og pålidelig. Opgrader din ammeoplevelse med Personalfit Flex Brysttragt – 27 mm – 2-pak. Kategori: Brystpumper.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300002419637 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Personalfit Flex Brysttragt – 27 mm – 2-pak

Personalfit Flex Brysttragt er designet til at give en behagelig og skånsom ammeoplevelse for mødre. Denne pakke indeholder to brysttragter med en størrelse på 27 mm, som passer til de fleste bryststørrelser.

Skånsom og behagelig amning

Med Personalfit Flex Brysttragt kan du amme dit barn på en skånsom og behagelig måde. Tragten er lavet af blødt og fleksibelt materiale, der tilpasser sig dine brysters form og bevægelser. Dette sikrer en optimal pasform og reducerer risikoen for ubehag eller irritation under amning.

27 mm størrelse – passer til de fleste

Denne pakke indeholder to brysttragter med en størrelse på 27 mm. Denne størrelse passer til de fleste bryststørrelser og sikrer en korrekt pasform. Hvis du er i tvivl om din størrelse, anbefales det at konsultere en ammeekspert eller sundhedspersonale for at få den rette vejledning.

Nem at bruge og rengøre

Personalfit Flex Brysttragt er nem at bruge og rengøre. Den er kompatibel med de fleste ammepumper og kan let monteres og demonteres. Tragten kan også skilles ad i mindre dele, hvilket gør rengøringen hurtig og enkel.

Holdbar og pålidelig

Denne 2-pak af Personalfit Flex Brysttragter er lavet af holdbart materiale, der sikrer langvarig brug. Tragterne er designet til at være pålidelige og modstandsdygtige over for daglig brug og rengøring.

  • Skånsom og behagelig amning
  • 27 mm størrelse – passer til de fleste
  • Nem at bruge og rengøre
  • Holdbar og pålidelig

Opgrader din ammeoplevelse med Personalfit Flex Brysttragt – 27 mm – 2-pak. Denne pakke indeholder to brysttragter, der er designet til at give en behagelig og skånsom amning. Med en størrelse på 27 mm passer de fleste bryststørrelser, og det bløde og fleksible materiale sikrer en optimal pasform. Nem at bruge, rengøre og holdbar i brug, er disse brysttragter et pålideligt valg for mødre, der ønsker det bedste for sig selv og deres baby.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.