Emilia Kombi Dukkevogn + Klapvogn 2 i 1 fra Bayer pink lilla

Brand

Forhandler

399 kr.

Emilia Kombi Dukkevogn Klapvogn 2 i 1 fra Bayer pink lilla – Perfekt til leg og udforskning. Denne kombinerede dukkevogn og klapvogn er ideel til leg og udforskning. Med sin lyserøde og lilla farve vil den vække glæde hos enhver lille dukkemor eller dukkefar. Praktisk og alsidig, høj kvalitet og sikkerhed, nem at transportere. Specifikationer: Farve: Pink og lilla, Materiale: Holdbart og sikkert, 2-i-1 design: Dukkevogn og klapvogn, Justerbart håndtag, Sikkerhedsseler til dukken, Nem at folde sammen og transportere. Giv dit barn muligheden for at udvikle fantasi og omsorgsevner med denne alsidige og sikre dukkevogn.

Køb her

Varenummer (SKU): 1055000279148311 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Emilia Kombi Dukkevogn Klapvogn 2 i 1 fra Bayer pink lilla – Perfekt til leg og udforskning

Denne Emilia Kombi Dukkevogn Klapvogn 2 i 1 fra Bayer er den ideelle følgesvend til dit barns leg og udforskning. Med sin lyserøde og lilla farve vil denne dukkevogn helt sikkert vække glæde hos enhver lille dukkemor eller dukkefar.

Praktisk og alsidig

Denne kombinerede dukkevogn og klapvogn er perfekt til at tage dukken med på gåture eller til at putte den til at sove. Den kan nemt omdannes fra en dukkevogn til en klapvogn ved blot at justere håndtaget. Dette giver dit barn mulighed for at lege forskellige scenarier og udvikle deres fantasi.

Høj kvalitet og sikkerhed

Bayer er kendt for deres høje kvalitet og sikkerhed, og denne Emilia Kombi Dukkevogn Klapvogn er ingen undtagelse. Den er fremstillet af holdbare materialer og er designet til at modstå legens mange eventyr. Den har også sikkerhedsseler, der holder dukken sikkert på plads under kørslen.

Nem at transportere

Denne dukkevogn er let og nem at transportere, hvilket gør den ideel til udflugter og rejser. Den kan foldes sammen, så den ikke fylder meget, og den kan nemt opbevares eller transporteres i bilen.

Specifikationer:

  • Farve: Pink og lilla
  • Materiale: Holdbart og sikkert
  • 2-i-1 design: Dukkevogn og klapvogn
  • Justerbart håndtag
  • Sikkerhedsseler til dukken
  • Nem at folde sammen og transportere

Med Emilia Kombi Dukkevogn Klapvogn 2 i 1 fra Bayer kan dit barn nyde timevis af leg og udforskning med deres yndlingsdukke. Giv dem muligheden for at udvikle deres fantasi og omsorgsevner med denne alsidige og sikre dukkevogn.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.