Easygrow Air Inlay Car Seat – Pink Melange

Brand

EAN

7090019969613

Forhandler

350 kr.

Easygrow Air Inlay Autostol – Pink Melange er den perfekte løsning til komfortabel og sikker kørsel for dit barn. Med blød og polstret indlægning, justerbare seler og nem installation passer denne autostol til de fleste biler. Den er også holdbar og let at rengøre med aftageligt betræk. Køb Easygrow Air Inlay Autostolen i Pink Melange i dag og sikr dit barns sikkerhed og komfort. Autostole.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300003608697 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Easygrow Air Inlay Autostol – Pink Melange

Den Easygrow Air Inlay Autostol i Pink Melange er den perfekte løsning til at sikre dit barns komfort og sikkerhed under køreturen. Med denne autostol kan du være tryg ved, at dit barn sidder sikkert fastspændt og samtidig nyder en behagelig køreoplevelse.

Designet til komfort og sikkerhed

Easygrow Air Inlay Autostolen er designet med fokus på både komfort og sikkerhed. Den har en blød og polstret indlægning, der giver ekstra støtte og komfort til dit barn. Autostolen er også udstyret med justerbare seler og en sikkerhedsseler, der sikrer, at dit barn er ordentligt fastspændt under kørslen.

Nem installation og brug

Installationen af Easygrow Air Inlay Autostolen er enkel og hurtig. Den passer til de fleste bilsæder og kan let monteres ved hjælp af bilens sikkerhedssele. Autostolen har også en letvægtskonstruktion, der gør det nemt at flytte den mellem forskellige køretøjer.

Holdbar og let at rengøre

Denne autostol er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. Hvis der skulle opstå snavs eller pletter, kan betrækket nemt fjernes og vaskes i maskinen, så autostolen altid forbliver ren og frisk.

  • Blød og polstret indlægning for ekstra komfort
  • Justerbare seler og sikkerhedsseler for optimal sikkerhed
  • Nem installation og brug i de fleste biler
  • Holdbar konstruktion til langvarig brug
  • Nem at rengøre med aftageligt og maskinvaskbart betræk

Med Easygrow Air Inlay Autostolen i Pink Melange kan du give dit barn en behagelig og sikker køreoplevelse. Køb den i dag og nyd ro i sindet, velvidende at dit barn er godt beskyttet under køreturen.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.