That’s Mine Ethan Rangle -Rocket

Brand

EAN

8873195307343

Forhandler

Original price was: 150 kr..Current price is: 90 kr..

Opdag That’s Mine Ethan Rangle – Rocket: En Fantastisk Børnerangle til Leg og Udvikling. Denne farverige og sjove rangle er designet til at stimulere dit barns fantasi og udvikling. Perfekt til børn i alle aldre. Sikker, holdbar og let at gribe. Fremstillet af BPA-fri materialer. Ideel til udvikling af finmotorik og hånd-øje-koordination. Tilgængelig i forskellige farver. Egnet til spædbørn. Rengøres nemt. Perfekt til barnedåb.

Køb her

Varenummer (SKU): 12067801510343851 Kategorier: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

That’s Mine Ethan Rangle – Rocket: En Fantastisk Børnerangle til Leg og Udvikling

Opdag That’s Mine Ethan Rangle – Rocket, den perfekte børnerangle til at stimulere dit barns fantasi og udvikling. Denne farverige og sjove rangle er designet med fokus på både kvalitet og sikkerhed, og er ideel til børn i alle aldre.

Produktfunktioner:

  • Interaktiv og underholdende: Denne rangle er formet som en rumraket og vil fange dit barns opmærksomhed med sine lyse farver og sjove detaljer.
  • Udviklende legetøj: Ethan Rangle – Rocket er designet til at hjælpe med at udvikle dit barns finmotorik og hånd-øje-koordination.
  • Sikker og holdbar: Fremstillet af BPA-fri materialer af høj kvalitet, der er sikre for dit barn at lege med. Ranglen er også nem at rengøre og kan tåle at blive bidt i.
  • Let at gribe: Den ergonomiske form og størrelse gør det nemt for små hænder at gribe ranglen og udforske dens forskellige teksturer.

Ofte stillede spørgsmål:

  • Er ranglen egnet til spædbørn? Ja, Ethan Rangle – Rocket er velegnet til børn i alle aldre, herunder spædbørn.
  • Er ranglen sikker at bide i? Ja, ranglen er fremstillet af materialer, der er sikre at bide i og er fri for skadelige stoffer.
  • Kan ranglen rengøres? Ja, ranglen kan nemt rengøres med mild sæbe og vand.
  • Hvilke farver er ranglen tilgængelig i? Ethan Rangle – Rocket fås i en række forskellige farver, herunder blå, grøn og rød.

Opdag That’s Mine Ethan Rangle – Rocket i dag og giv dit barn en sjov og udviklende legeoplevelse. Denne børnerangle er perfekt til at stimulere dit barns sanser og motoriske færdigheder.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.