Babysvøb Dandelion Petrol – Cam Cam Copenhagen

Brand

EAN

5336352686234

Forhandler

Original price was: 250 kr..Current price is: 150 kr..

Babysvøb Dandelion Petrol – Cam Cam Copenhagen er et blødt og stilfuldt babysvøb lavet af 100% økologisk bomuld. Med sin smukke Dandelion Petrol farve tilføjer det et elegant touch til enhver babygarderobe. Måler 120×120 cm og kan bruges som svøb, tæppe, ammeafdækning eller klapvognsdynge. Holdbart og nemt at pleje. Skab en hyggelig og tryg atmosfære for din baby. Perfekt til babytæpper.

Køb her

Varenummer (SKU): 12067801353410286 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Babysvøb Dandelion Petrol – Cam Cam Copenhagen

Et blødt og stilfuldt babysvøb til din lille skat

Det Babysvøb Dandelion Petrol fra Cam Cam Copenhagen er det perfekte valg til at holde din baby varm og tryg. Med sin bløde og luksuriøse kvalitet er dette babysvøb designet til at skabe en behagelig og hyggelig oplevelse for både baby og forældre.

Designet med omtanke for både stil og funktionalitet

Dette babysvøb er lavet af 100% økologisk bomuld, hvilket gør det både blødt og skånsomt mod din babys sarte hud. Den smukke Dandelion Petrol farve tilføjer et elegant og moderne touch til enhver babygarderobe.

Babysvøbet måler 120×120 cm, hvilket giver rigelig plads til at pakke din baby ind og skabe en tryg og sikker følelse. Det er perfekt til at bruge som svøb, tæppe, ammeafdækning eller som en let og luftig klapvognsdynge.

Holdbarhed og nem pleje

Cam Cam Copenhagen er kendt for deres høje kvalitet og holdbare produkter, og dette babysvøb er ingen undtagelse. Det er designet til at modstå gentagen vask og daglig brug, så det kan følge din baby i mange år.

For at sikre den bedste pleje anbefales det at vaske babysvøbet ved 40 grader og undgå brug af blegemidler. Det kan tørretumbles ved lav varme eller lufttørres for at bevare dets blødhed og form.

Skab en hyggelig og tryg atmosfære for din baby

Med Babysvøb Dandelion Petrol fra Cam Cam Copenhagen kan du skabe en hyggelig og tryg atmosfære for din baby. Uanset om det bruges til at svøbe din baby, som et tæppe eller som en ammeafdækning, vil dette babysvøb være en uundværlig del af din babyudstyrskollektion.

  • Blødt og luksuriøst babysvøb i Dandelion Petrol farve
  • Lavet af 100% økologisk bomuld
  • Mål: 120×120 cm
  • Kan bruges som svøb, tæppe, ammeafdækning eller klapvognsdynge
  • Holdbart og nemt at pleje

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.