Air Cuddle Cool Seat car Seat Layer Gr. 2 col. Smoke

Brand

EAN

8022367705222

Forhandler

300 kr.

Air Cuddle Cool Seat bil sæde lag Gr. 2 col. Smoke er det perfekte tilbehør til din bil. Dette lag er designet til at give ekstra komfort og beskyttelse til dit barn under køreturen. Lavet af høj kvalitet og åndbart materiale, absorberer det overskydende varme og sved for at forhindre ubehag og irritation. Med sin universelle størrelse 2 passer det til de fleste autostole og er nemt at installere og justere. Laget er også let at rengøre og kan maskinvaskes. Den stilfulde Smoke farve tilføjer et moderne touch til din bilindretning og beskytter samtidig autostolen mod snavs, spild og slid. Giv dit barn den bedste komfort og beskyttelse under køreturen med Air Cuddle Cool Seat bil sæde laget.

Køb her

Varenummer (SKU): 6935300000368858 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Air Cuddle Cool Seat bil sæde lag Gr. 2 col. Smoke

Den Air Cuddle Cool Seat bil sæde lag i størrelse 2 og farven Smoke er det perfekte tilbehør til din bil. Dette lag er designet til at give ekstra komfort og beskyttelse til dit barn under køreturen.

Produktbeskrivelse

Det Air Cuddle Cool Seat bil sæde lag er lavet af høj kvalitet og åndbart materiale, der sikrer, at dit barn forbliver køligt og behageligt, selv på varme dage. Laget er specielt designet til at absorbere overskydende varme og sved, hvilket hjælper med at forhindre ubehag og irritation.

Med sin universelle størrelse 2 passer dette lag til de fleste bilers autostole. Det er nemt at installere og kan justeres efter behov for at sikre en perfekt pasform. Laget er også let at rengøre og kan maskinvaskes, hvilket gør det praktisk og bekvemt for travle forældre.

Den Smoke farve tilføjer et stilfuldt og moderne touch til din bilindretning. Det er også en neutral farve, der passer til enhver bilinteriør. Med dette lag kan du beskytte din autostol mod snavs, spild og slid, samtidig med at du tilføjer en ekstra lag af komfort til dit barns køreoplevelse.

Produktfunktioner:

  • Høj kvalitet og åndbart materiale
  • Absorberer overskydende varme og sved
  • Universel størrelse 2 passer til de fleste autostole
  • Nem installation og justering
  • Let at rengøre og maskinvaskbar
  • Stilfuld Smoke farve
  • Beskytter autostolen mod snavs, spild og slid

Med Air Cuddle Cool Seat bil sæde laget kan du give dit barn den bedste komfort og beskyttelse under køreturen. Gør din bilrejse mere behagelig og stilfuld med dette fantastiske produkt.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.