Lana sommerkjole – Grå sejlprint

Brand

Forhandler

189 kr.

Lana sommerkjole – Grå sejlprint. Denne Lana sommerkjole i grå sejlprint er perfekt til sommerens afslappede og stilfulde look. Lavet af høj kvalitet bomuld og polyesterblanding. Tilgængelig i forskellige størrelser. A-linje silhuet med V-hals og ærmeløs design. Let og åndbar stof, ideel til sommervejr. Det elegante sejlprint giver kjolen et unikt og trendy look. Velegnet til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Ideel til kvinder, der ønsker at føle sig godt tilpas og se fantastiske ud i sommervarmen. Kan styles med sandaler og en stråhat til et afslappet look eller med høje hæle og smykker til en festlig begivenhed. Et hit i din sommergarderobe. Kjoler/Nederdele.

Køb her

Varenummer (SKU): 10604300204541902
Beskrivelse

Beskrivelse

Lana sommerkjole – Grå sejlprint

Denne Lana sommerkjole i grå sejlprint er det perfekte valg til sommerens afslappede og stilfulde udseende. Kjolen er designet med fokus på både komfort og mode, og den vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed.

Produktbeskrivelse:

  • Materiale: Høj kvalitet bomuld og polyesterblanding
  • Farve: Grå med smukt sejlprint
  • Størrelse: Tilgængelig i forskellige størrelser
  • Design: A-linje silhuet med V-hals og ærmeløs
  • Komfortabel pasform: Let og åndbar stof, der passer perfekt til sommervejr
  • Stilfuldt udseende: Det elegante sejlprint giver kjolen et unikt og trendy look
  • Allround kjole: Velegnet til både hverdagsbrug og festlige lejligheder

Denne Lana sommerkjole er ideel til kvinder, der ønsker at føle sig godt tilpas og se fantastiske ud i sommervarmen. Kjolen kan styles med sandaler og en stråhat til en afslappet dagligdags look eller med høje hæle og smykker til en mere festlig begivenhed. Uanset hvordan du vælger at bære den, vil denne grå sejlprint kjole helt sikkert være et hit i din sommergarderobe.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.