Magni Helena Ballerina – Bjørn

Brand

Forhandler

169 kr.

Magni Helena Ballerina – Bjørn: Den perfekte ballerina til enhver anledning. Stilfuldt bjørnedesign, overlegen komfort og holdbarhed. Vælg den rigtige størrelse for den bedste pasform. Opgrader dit skoskab med denne unikke ballerina i bjørnedesign. Køb den i dag og tilføj charme og stil til dine outfits. Kjoler/Nederdele.

Køb her

Varenummer (SKU): 12067801923769590
Beskrivelse

Beskrivelse

Magni Helena Ballerina – Bjørn: Den perfekte ballerina til enhver anledning

Denne Magni Helena Ballerina i bjørnedesign er den perfekte kombination af stil og komfort. Uanset om du skal til fest, arbejde eller bare ønsker at tilføje et strejf af sødme til dit hverdagslook, er denne ballerina ideel til enhver anledning.

Stilfuldt bjørnedesign

Med sit unikke bjørnedesign skiller denne ballerina sig ud fra mængden. Det søde og charmerende bjørnehoved på tåen tilføjer et sjovt og legende element til dit outfit. Du vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed og få komplimenter, når du bærer disse ballerinaer.

Overlegen komfort

Vi ved, hvor vigtigt det er at have komfortable sko, der kan bæres hele dagen. Magni Helena Ballerina er lavet af blødt og åndbart materiale, der giver maksimal komfort. Den polstrede indersål og fleksible sål sikrer, at dine fødder forbliver glade og afslappede, uanset hvor længe du går eller står.

Holdbarhed og kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Magni Helena Ballerina er omhyggeligt fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. Du kan være sikker på, at disse ballerinaer vil holde sig smukke og i god stand i lang tid.

Størrelsesguide

  • Str. 36: 22,5 cm
  • Str. 37: 23,0 cm
  • Str. 38: 23,5 cm
  • Str. 39: 24,0 cm
  • Str. 40: 24,5 cm

Vi anbefaler at vælge den størrelse, der passer til din fodlængde for at sikre den bedste pasform.

Opgrader dit skoskab med denne unikke Magni Helena Ballerina i bjørnedesign. Køb den i dag og tilføj et strejf af charme og stil til dine outfits.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.